Vernieuwde VvKR-site hét nieuwe digitale reisplatform

Ruim 300 reisspecialisten 24/7 bij elkaar. De nieuwe website van de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR) is een soort permanente vakantiebeurs. Bezoekers van het reisplatform op VvKR kunnen zowel op land als op type reis zoeken.

Geen problemen met bijzondere leestekens: wie nog maar ‘Braz’ begint in te tikken, krijgt al ‘Brazilië’ gesuggereerd om als bestemming op te zoeken.

Reisthema

Maar juist ook zoeken op reisthema’s kan helpen bij het vinden van originele plekken op aarde om naartoe te reizen. Klik op ‘reisthema’s’, en bijvoorbeeld vogel-, wijn-, klooster- of motorreizen duiken op. Met steeds per land of soort reis de betreffende VvKR-leden die als reisspecialist op dat gebied actief zijn. Ook wie slechts wil checken of een reisaanbieder inderdaad deugdelijk lid is van de VvKR, krijgt daar vlot duidelijkheid over.

 

 

De nieuwe website is onlangs gepresenteerd op de algemene ledenvergadering van de snelst groeiende branche-organisatie in de Nederlandse reiswereld. De inmiddels 304 aangesloten reisspecialisten staan nu voor de uitdaging om de site vvkr.nl door actuele input verder te ontwikkelen als hét digitale reisplatform.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.