Nieuw bij Corendon: het Italiaanse eiland Sardinië voor levensgenieters

Corendon start vandaag met de verkoop van vakanties naar het charmante Italiaanse eiland Sardinië. Corendon Dutch Airlines vliegt in 2018 van half april tot eind oktober 3 keer per week vanaf Schiphol en 1 keer per week vanaf Maastricht Aachen Airport in circa 2,5 uur naar luchthaven Alghero in het noordwesten van het eiland.

Op Sardinië, in het prachtig gelegen stadje Castelsardo, biedt Corendon een viertal 4-sterren accommodaties aan. Een 8-daagse vakantie naar Sardinië is bij Corendon al te boeken vanaf 299 euro per persoon inclusief retourvlucht, transfer en verblijf op basis van logies en ontbijt. En een 8-daagse all inclusive vanaf 399 euro. Sardinië is het 2e Italiaanse eiland dat de reisorganisatie aanbiedt. Sinds zomer 2017 is het ook mogelijk om met Corendon op vakantie naar Sicilië te gaan.

Castelsardo

Naast mooie stranden en een heerlijk klimaat biedt Sardinië de vakantieganger ook een prachtige natuur, ruige berglandschappen, historische stadjes en natuurlijk de Italiaanse keuken. De hotels van Corendon liggen in het karakteristieke Italiaanse badplaatsje Castelsardo, gelegen onder een grote rots aan de noordkust van Sardinië. Het dorp bestaat uit smalle straten, een oud kasteel, vele kleurrijke huisjes, boetieks en tientallen restaurantjes. In de directe omgeving zijn prachtige zandstranden te vinden met kristalhelder water. Castelsardo is een uitstekende uitvalsbasis om Sardinië te ontdekken. De stad Alghero, ook wel ‘Klein Barcelona’ genoemd vanwege het Catalaanse tintje, ligt op een uurtje rijden. Op ruim anderhalf uur rijden ligt de mondaine, levendige stad Olbia en de populaire kuststrook Costa Smeralda, met z’n hagelwitte stranden. In Castelsardo biedt Corendon 4 veelzijdige accommodaties aan waaronder 2 all inclusive hotels, beide op loopafstand van het centrum en het direct aan zee gelegen: hotel Pedraladda en het Castelsardo Resort Village. Dit geheel gerenoveerde resort, met een groot zwembad en privéstrand, ligt aan een idyllische baai tegen een heuvel aangebouwd, waardoor vrijwel iedere kamer zeezicht heeft. In Lu Bagnu, een paar kilometer van Castelsardo, ligt het moderne 4-sterren PH Hotel. Dit hotel wordt verkocht op basis van logies en ontbijt net zoals het luxe opgezette en kleinschalige Bajalogia Resort. Deze parel van een accommodatie heeft een fenomenaal uitzicht over Castelsardo en op het resort is bovendien het toprestaurant L’Incantu gevestigd. Corendon biedt alle accommodaties exclusief aan op de Nederlandse markt.

 

 

Sardinë & Sicilië

Sardinië is het tweede Italiaanse eiland dat Corendon aanbiedt. Sinds zomer 2017 vliegt Corendon op de luchthavens Trapani en Catania in Sicilië en biedt het een diversiteit aan scherp geprijsde hotels in zowel het noordwesten als aan de oostkant van het eiland. Atilay Uslu, oprichter Corendon: “Met de toevoeging van Sardinië bieden we een sterk product aan in Italië.

 

 

Sardinië en Sicilië zijn 2 verschillende eilanden, maar hebben beide die typische Italiaanse charme. Op Sardinië hebben we ervoor gekozen om een vrij onbekende badplaats aan te bieden. Corendon is dan ook de enige luchtvaartmaatschappij die vanuit Amsterdam en Maastricht naar Alghero vliegt”. De vakanties naar Sardinië zijn vanaf nu boekbaar op www.corendon.nl/italie/sardinie. Meer informatie over het prachtige eiland is vinden op: www.corendon.nl/nieuwe-bestemming-sardinie

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.