Lancering toeristische website Voerendaal tijdens opening Winterland

Op 26 november lanceerden de gemeente Voerendaal en de VVV Zuid-Limburg de nieuwe toeristische website www.toerismevoerendaal.nl. Wethouder Peter Thomas van de gemeente Voerendaal en regiomanager Moniek Daniëls van de VVV Zuid-Limburg presenteerden de nieuwe website bij de opening van het Winterland van Kalk.

Veel te bieden

Peter Thomas: “Gemeente Voerendaal is nog niet zo bekend bij recreanten, maar heeft veel te bieden, zoals het fraaie panoramalandschap en vele mogelijkheden voor fietsen, wandelen en kleinschalig overnachten. Deze website brengt dat prachtig in beeld.“ De lancering van de website vond plaats tijdens de opening van het Winterland van Kalk. Vanaf 26 november tot 18 maart 2018 organiseert de coöperatie Land van Kalk diverse activiteiten zoals een kerstmarkt, concerten, wandelingen en workshops. Voor meer informatie over het programma zie www.landvankalk.com.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.