De beste hotels tijdens het huwelijk van prins Harry en Meghan Markle

Deze week werd de verloving van prins Harry en Meghan Markle aangekondigd. Aangezien de bruiloft volgend jaar mei al plaatsvindt in het Verenigd Koninkrijk, heeft Hotels.com een lijst met hotels samengesteld die perfect zijn om in prinselijke sferen te verblijven.

Of je nu wil verblijven in een eigenzinnig boetiekhotel in Soho of een Georgiaans hotel in Mayfair, deze lijst heeft voor iedere bezoeker en enthousiaste koningsgezinde wat wils.

Top boetiekhotel – The Soho

The Soho hotel is een combinatie van een 19e-eeuws herenhuis en boetiek glamour. In de lobby staat een 3 meter hoog Botero kattenbeeld. De kamers hebben glazen wanden en graniet-eiken badkamers.

 

 

Top historische hotel – The Ritz

Ga terug naar de Edwardiaanse tijd in The Ritz, waar kamers in Lodewijk XVI-stijl zijn ingericht met antiek, zijde en 24-karaats bladgoud. Palm Court’s is met kroonluchters verlicht en serveert de beroemdste afternoon tea van Londen.

Top spa hotel – Park Plaza Westminster Bridge London

Maak van je verblijf een ontspannen uitstapje naar Mandara Spa in Park Plaza Westminster Bridge Londen, gelegen in het centrum. Bij Mandara Spa kun je genieten van deskundige massages.

Meest romantische hotel – The Langham

The Langham, op loopafstand van Regent’s Park, ademt de romantiek uit het Victoriaanse tijdperk. Regency meubels en rijke stoffen creëren een dromerige sfeer.

 

 

Geniet van een afternoon tea voor twee in Palm Court Lounge en van een intiem diner in The Landau.

Meest luxueuze hotel – Claridge’s

Glinsterende kroonluchters verlichten het prachtige Art Deco interieur van Claridge’. Het 5-sterrenhotel heeft luxueuze suites en het restaurant Fera.

Meest gastronomische hotel – The Berkeley

De Franse keuken met Michelin-ster van Marcus Wareing lokt foodies naar het restaurant van The Berkeley. In de Blue Bar waar ook veel celebrities komen, kun je genieten van Britse seizoensgerechten. Prêt-à-Porter serveert taart, gebakjes en hartige hapjes.

Top design hotel – St. Martins Lane, A Morgans Original

St. Martins Lane is ontworpen door de bekende designer Philippe Starck . Hij speelt met ruimte en licht achter een kleurrijke gevel. De kamers hebben hoge ramen en een interactieve lichtinstallatie. Houd, zodra de officiële datum bekend is, Hotels.com in de gaten voor leuke koninklijke weetjes, zoals in hoeverre Nederlanders op de grote dag in Londen aanwezig willen zijn en in welke provincie de meeste koningsgezinden wonen.

Over Hotels.com

Hotels.com wordt beheerd door Hotels.com L.P. en is een toonaangevende online website voor het boeken van accommodaties. Deze accommodaties variëren van internationale ketens en all-inclusive resorts tot lokale favorieten en B&B’s, en gaan gepaard met alle informatie die nodig is om het ideale verblijf te boeken. Klanten profiteren direct van besparingen dankzij geheime prijzen en leden van het Hotels.com Rewards-programma kunnen overal ter wereld bij duizenden accommodaties gratis nachten verzamelen en verzilveren. De mobiele conciërge van Hotels.com op de iPhone is als een lokale gids. De app biedt snel toegang tot diensten zoals vervoer, contactgegevens van afhaalrestaurants, restaurantreserveringen en activiteiten.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.