Culinaire ontdekkingsreis door Sittard via sprookjesachtige Amuse Tocht

De Sittardse binnenstad staat deze winter weer helemaal in het teken van Wèntjerdruim en van de Amuse Tocht Sittard. De Amuse Tocht Sittard bestaande uit 2 heerlijke wandelingen in het centrum van Sittard met culinaire hapjes, staan garant voor nog meer Wèntjerdruim plezier!

Kerst in Zuid-Limburg

Tijdens de Amuse tocht wandelt u door de historische binnenstad en langs meerdere bijzondere plekjes. Onderweg zullen de deelnemende horecagelegenheden elke gast verwennen met speciale winter amuses. Met wie onderneemt ú dit jaar de Amuse Tocht Sittard tussen 8 december en 7 januari?

Winterse droomwereld

Ontdek al wandelend een winterse droomwereld met een sfeervol verlichte markt en binnenstad. Fraai versierde gevels, winterbomen, de romantiek van de ijsbaan; u vindt ze (vanaf 15 december) allemaal op beide Amuse Tocht Sittard routes. Het historische marktplein van Sittard wordt omgetoverd tot een schitterende Kerstmarkt met o.a. een grote versierde Kerstboom en aanbod van winterse lekkernijen. Op het Sittardse Kerkplein kunt u o.a. genieten van liveoptredens en een levende Kerststal. Laat u verrassen door talloze bezienswaardigheden en de culinaire rijkdommen die de binnenstad u in deze periode te bieden heeft. De Amuse Tocht Sittard begeleidt u langs vele interessante en mooie plekjes, zoals de stadswallen en het stadspark.

 

 

Geniet nu van uw Amuse Tocht Sittard

De prijs van de Amuse Tocht Sittard bedraagt € 9,95 per persoon. Hiervoor ontvangt u een routekaart met uitgebreide toelichting over de bezienswaardigheden die u onderweg tegenkomt. Bij de routebeschrijving ontvangt u 4 coupons voor de amuses bij de deelnemende horecagelegenheden:

Route A Start: Kloosterhotel MERICI (Oude Markt 25)
Van 8 dec. t/m 7 jan. dagelijks tussen 14.00-20.00 uur te lopen (24 & 31 december t/m 17.00 uur).
(m.u.v. maandagen, 25 & 26 december en 1 januari)
Kloosterhotel MERICI
De Vief Heringe
De Limbourg
Kafee de Kup

Route B Start: Café Schtad Zitterd (Markt 25)
Van 8 dec. t/m 7 jan. dagelijks tussen 14.00-20.00 uur te lopen (24 & 31 december t/m 17.00 uur).
(m.u.v. 25 december en 1 januari.)
Café Schtad Zitterd
Kloosterhotel MERICI
Café Dwaesj
Cafe Ich en Dich

Bestel nu uw Amuse Tocht Sittard kaarten

U kunt de Amuse Tocht Sittard wandeling zonder reservering dagelijks lopen vanaf 8 december tot en met 7 januari tussen 14.00 en 20.00 uur. Route A niet te lopen op maandag. Op 25 en 26 december en 1 januari is het helaas niet mogelijk om de Sittardse Amuse Tocht te lopen.

 

 

De tocht is vanaf heden van maandag t/m zaterdag te koop bij de VVV Limburg Winkel aan de Rosmolenstraat 2 te Sittard, bij de overige VVV Limburg Winkels of via Ticketshop Limburg www.tickli.nl. Ook bij Kloosterhotel MERICI kunt u terecht voor Amuse Tocht kaarten.

Bestellen via Tickli.nl

Koopt u uw Sittardse Amuse Tocht kaartjes online via Tickli.nl, dan ontvangt u na betaling een E-voucher in uw mailbox. Deze E-voucher kunt u ruilen voor de Sittardse Amuse Tocht kaart(en) bij de VVV Limburg Winkel Sittard (Rosmolenstraat 2). Op zondag is de Limburg Winkel gesloten en kan de E-voucher niet verzilverd worden. De Amuse Tocht Sittard kaarten zijn vervolgens geldig van 8 december t/m 7 januari 2018.

Wat is de beste kerstmarkt van 2017?

Wat is de beste kerstmarkt van 2017? Waar drink je de lekkerste glühwein? Waar vind je de mooiste kerststal en verkochten ze de beste cadeaus voor onder de kerstboom? Laat het ons weten in de poll. Laat het ons weten in de poll. Doe mee en kies jouw favoriet. De kerstmarkt met de meeste stemmen van het publiek wint de Kerstmarkt Award 2017.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.