Sinterklaas live op RADIONL vanuit Plopsa Indoor Coevorden

Op 2 en 3 december viert Plopsa Indoor Coevorden in aanwezigheid van RADIONL de komst van Sinterklaas met een spetterende Sint Show, een optreden van de Dikdakkers en een feestelijk troonmoment.

Sint Weekend

Tijdens het RADIONL Sint Weekend van 2 en 3 december staat Plopsa Indoor Coevorden volledig in het teken van Sinterklaas. Bezoekers worden op deze dagen uitgenodigd om de Sint en zijn Pieten te verwelkomen tijdens de feestelijke intrede. Aansluitend volgt een spetterende Sint Show in de vorm van een talentenjacht en een swingende act van de Dikdakkers. Daarnaast vindt er een troonmoment plaats waarbij de allerkleinsten de kans krijgen om hun zelfgemaakte tekening of verlanglijstje persoonlijk aan de Sint te bezorgen.

 

 

Live muziek vanuit het park

Bovendien zendt RADIONL live muziek uit vanuit het park onder het toeziend oog van Radiopiet. Samen met alle bezoekers gaat hij op zoek naar het lievelingslied van de Sint en draait hij de hele namiddag plaatjes vanop het podium in het theater.

 

 

Natuurlijk zijn tijdens dit weekend Maya De Bij, Wickie De Viking en Kabouter Plop ook aanwezig in Plopsa Indoor Coevorden om de Sint en de bezoekers te ontvangen.

Over Plopsa

Plopsa, de themaparkdivisie binnen Studio 100, baat 6 themaparken uit. In België bevinden zich Plopsaland De Panne, het overdekte Plopsa Indoor Hasselt en Plopsa Coo. Op 22 maart 2015 opende Plopsa haar eerste waterpark, Plopsaqua De Panne. In 2010 werd het eerste Nederlandse indoor themapark, Plopsa Indoor Coevorden, geopend en werd het bestaande Duitse Holiday Park overgenomen. De Plopsa-parken combineren de magie van de Studio 100-figuren met het plezier van vele topattracties in een unieke omgeving. Ze ontvangen gemiddeld 3 miljoen bezoekers per jaar. Naast de parken beheert Plopsa ook een externe Plopsa Winkel in Wijnegem Shopping Center en het Plopsa Theater in De Panne.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.