Kerstmarkten magazine CityZapper gaat mee in de bussen van Oad

De kerstmarkten in Duitsland openen langzaam weer hun kraampjes en dat betekent dat het grootste stedentripplatform van Nederland, CityZapper, voor het 6e jaar op rij in het teken staat van kerstmarkten.

Net als voorgaande jaren heeft de website een kerstjasje gekregen en is alle informatie ook te lezen in de handige CityZapper Kerstmarktenapp, maar dit jaar pakt het platform nog grootser uit met een geprint Kerstmarktenmagazine vol met inspiratie voor de reizigers van Oad.

In de startblokken

De luxe touringcars van de bekende touroperator uit Overijssel staan namelijk alweer in de startblokken om fans van de kerstmarkten naar de verschillende steden in Duitsland te brengen. Vanaf 25 november 2017, krijgen alle kerstliefhebbers die met Oad naar de kerstmarkt reizen tijdens de busrit een uniek Kerstmarktenmagazine boordevol met informatie en inspiratie over onder andere de plek van bestemming. Deze gids is exclusief voor de reizigers van Oad samengesteld.

 

 

Meer dan 40 kerstmarkten

In het boekje dat 72 pagina’s telt zijn van meer dan 40 kerstmarkten in de verschillende steden de leukste tips verzameld. Van praktische informatie over waar en wanneer je de kerstmarkt in Bremen, Duisburg, Dresden en Neurenberg kunt vinden, tot de leukste andere winterse activiteiten die je in iedere stad kunt beleven.

 

 

Ook krijgen vrienden van CityZapper en Oad op vertoon van het Kerstmarktenmagazine in diverse steden (korting op) een leuke extra, zoals een sneeuwglobe of een chocoladestick.

Kerstrecepten in de gids

Wie geen genoeg kan krijgen van de kerstmarkten kan thuis aan de slag met de kerstrecepten in de gids. Van glühwein tot kerstkoekjes, de redactie van CityZapper deelde haar favoriete recepten van de Duitse kerstmarkt ook graag met de reizigers van Oad. Zo houd je dat gezellige gevoel van de kerstmarkt nog iets langer vast en haal je de Duitse kerstmarkt bijna letterlijk in huis. Wie zich altijd afvroeg hoe de grappige Rauchermännchen nu precies zijn ontstaan en waar de kerstbal eigenlijk vandaan komt, vindt ook hierop het antwoord in dit magazine.

Maak kans op een wintertrip naar bestemming onbekend

De adventstijd is natuurlijk een gezellige periode om naar Duitsland af te reizen, maar het winterseizoen heeft nog veel meer voor stedentrippers in petto. Om de reizigers van Oad ook daar kennis mee te laten maken geeft CityZapper een wintertrip weg naar een onbekende stad in Duitsland. De winnaar wordt daarmee verrast door niet alleen de bestemming, maar ook door de veelzijdigheid van Duitsland tijdens het winterseizoen. In het Kerstmarktenmagazine staat beschreven hoe de reizigers van Oad kunnen meedoen aan deze winactie.

Wat is de beste kerstmarkt van 2017?

Wat is de beste kerstmarkt van 2017? Waar drink je de lekkerste glühwein? Waar vind je de mooiste kerststal en verkochten ze de beste cadeaus voor onder de kerstboom? Laat het ons weten in de poll. Laat het ons weten in de poll. Doe mee en kies jouw favoriet. De kerstmarkt met de meeste stemmen van het publiek wint de Kerstmarkt Award 2017.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.