Kerstregio Zuid-Limburg uitgebreid met Holy Moly Heerlen

Zuid-Limburg is de Kerstregio bij uitstek dankzij grote evenementen als Kerststad Valkenburg, Magisch Maastricht, Wèntjerdruim Sittard en de aanwezigheid van grote winterevenementen in de Euregio als Aken, Luik en Hasselt.

Vanaf 2017 kan daar een nieuw uniek winter event aan worden toegevoegd, te weten Holy Moly Heerlen van 7 december t/m 7 januari 2018 in het centrum van Heerlen.

Onderscheidend winterfestival

Heerlen wordt steeds meer gepositioneerd als een echte Zuid-Limburgse Urban stad. Met onder andere de succesvolle Heerlense Murals en evenementen als IBE, komt er nu ook een Urban winterfestival genaamd Holy Moly Heerlen. Wat Holy Moly gaat presenteren in Heerlen is nog niet eerder vertoond. Geen middelmatigheid, geen slap aftreksel van eerdere successen, geen lullige kerstboom op een plein. Dit winterfestival biedt een nieuwe en unieke happening! De bezoeker moet uiteindelijk reageren met “Holy Moly!” oftewel: dit is ongelooflijk!

 

 

3-Areas Holy Moly Heerlen

Holy Moly Heerlen kent van 7 december t/m 7 januari 3 gebieden:

  • Urban Container City (15 dec – 1 jan): De Bongerd in het centrum van Heerlen wordt aangekleed met zeecontainers. Deze worden multifunctioneel ingericht en ingezet voor meerdere activiteiten.
  • Iba Winter Park Urbana (7 dec – 7 jan): Aan de rand van het Pancratiusplein worden Nordic Tipi’s geplaatst. Deze typisch Scandinavische tenten worden ingericht met tafels, banken, stormlantaarns, schapenvachten, vuur en verlichting. Geschikt voor diverse activiteiten. Men kan er een potje schaken, borrelen met vrienden en collega’s, aan het kampvuur zitten met je gitaar.
  • Winter Wheels ’n Bites (15 dec – 1 jan): Een rollend Food Fest met kokende wagens en smikkeltruukskes. Met een bonte verzameling van stoere en originele Food Trucks en creatieve stands wordt de Heerlense Promenade omgetoverd tot een openluchtrestaurant.

Naast de programma’s in de 3-areas zijn er meerdere activiteiten in Holy Moly Heerlen zoals muziek optredens, kinderactiviteiten en theater.

Opening Urban Container City door CHEF’SPECIAL op vrijdag 15 december

Chef’Special verzorgt op vrijdag 15 december de aftrap van de eerste editie van winterfestival Holy Moly! in Heerlen. De populaire band, bekend van hits als ‘Amigo!’, ‘Try Again’ en ‘In Your Arms’ geeft een gratis toegankelijk concert op de Bongerd.

 

 

2 weken later, tijdens New Year’s Eve, zal een reeks top-dj’s waaronder Charly Lownoise & Mental Theo, Lucas & Steve het festival spectaculair afsluiten.

Wat is de beste kerstmarkt van 2017?

Wat is de beste kerstmarkt van 2017? Waar drink je de lekkerste glühwein? Waar vind je de mooiste kerststal en verkochten ze de beste cadeaus voor onder de kerstboom? Laat het ons weten in de poll. Laat het ons weten in de poll. Doe mee en kies jouw favoriet. De kerstmarkt met de meeste stemmen van het publiek wint de Kerstmarkt Award 2017.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.