Vier een familiekerstfeest onder de Portugese palmbomen

De winter komt eraan en langzaamaan bereiden we ons voor op Kerst en Oud & Nieuw. Zo ook het Portugese Martinhal Family Hotels & Resorts waar gasten een ‘Californische Kerst’ kunnen beleven, maar dan dichterbij huis.

Tijdens een verblijf bij Martinhal Chiado kunnen ouders op hun gemak kerstinkopen doen in Lissabon of bij Martinhal Cascais en Martinhal Sagres uitgebreid Kerstmis en Oud & Nieuw vieren met het hele gezin. Een familiekerstvakantie maar zonder de kou; surfen en tennissen in een korte broek in plaats van skiën met wintertenen.

Kerstshoppen in Lissabon

Kerstinkopen doen tijdens een citytrip in het buitenland of uitgebreid tafelen tijdens het kerstdiner is er voor ouders met kleine kinderen vaak niet (meer) bij. Toch is dit mogelijk. Tijdens een verblijf bij familiehotel Martinhal Chiado – in hartje Lissabon – kunnen ouders in de dagen voor Kerst op hun gemak inkopen doen en de kerstsfeer opsnuiven terwijl de professioneel opgeleide nannies en babycongiërges van het hotel zich ontfermen over de kleintjes. Ook wanneer vader en moeder na een gezellige, culturele dag met de kinderen ’s avonds samen een hapje of drankje willen doen in de stad, kunnen ze een beroep doen op de babysitservice van het hotel. Het stadshotel Martinhal Chiado beschikt over ruime familie-appartementen inclusief babybedjes en stapelbedden.

 

 

Kerstdiner en vuurwerk in de Portugese zon

Bij Martinhal Sagres en Martinhal Cascais kunnen families genieten van een bijzondere, uitgebreide kerst- of nieuwjaarsbeleving. Speciaal voor de feestdagen heeft de hotelketen een programma samengesteld met diverse activiteiten voor ouder en kind. Op Kerstavond (24 december) is er een kerstdiner met live muziek en op Eerste Kerstdag is er de mogelijkheid om Kerst te vieren met een uitgebreid lunchbuffet. Entertainment voor de kinderen is er volop; van een bezoek van de kerstman tot kerstkoekjes maken, kerstbomen versieren en nog veel meer.

 

 

Het oude jaar wordt bij Martinhal Sagres afgesloten met een galadiner en feest. Tijdens het diner zorgt speciaal familie-entertainment ervoor dat ouders in alle rust kunnen genieten van Portugese culinaire hoogstandjes. Om middernacht wordt het nieuwe jaar ingeluid met vuurwerk en kan er tot in de vroege uurtjes worden gefeest. Voor de kleine gasten is er een aangepast programma met leuke festiviteiten. Zo is er een Oud & Nieuw-disco in de ‘Raposinhos Kids Club’ en kunnen de kinderen meedoen met verschillende activiteiten in de Kids Club en de Kids Corner zoals schminken en het maken van feesthoedjes.

Alternatief voor wintersport-kou

Gezinnen die houden van een actieve kerstvakantie maar niet van de wintersport-kou, zijn bij Martinhal aan het juiste adres. Tijdens de wintermaanden is het in Portugal tussen de 16-19 graden waardoor het nog goed toeven is in deze periode. Bij Martinhal kan het hele gezin deelnemen aan verschillende activiteiten in de Portugese winterzon: fietsen, surfen, tennissen, cultuursnuiven of relaxen in de spa.

Over Martinhal Family Hotels & Resorts

Van een resort in het beroemde Quinta do Lago in de Algarve, tot een locatie in de bruisende stadskern van Lissabon. De hotelketen Martinhal Family Hotels & Resorts wordt geroemd om haar unieke familieconcept. De vier hotels Martinhal Sagres, Martinhal Cascais, Martinhal Chiado, Martinhal Quinta behoren allen tot het prestigieuze Duitse label Kinder Hotels en zijn ontworpen in samenwerking met families. Martinhal biedt luxe familievakanties met familievriendelijke accommodaties, restaurants, bars en voorzieningen voor kinderen van bijzonder hoog niveau. De essentie van Martinhal is het samenbrengen van luxe, comfort, design en uitstekende service voor het hele gezin.

Wat is de beste kerstmarkt van 2017?

Wat is de beste kerstmarkt van 2017? Waar drink je de lekkerste glühwein? Waar vind je de mooiste kerststal en verkochten ze de beste cadeaus voor onder de kerstboom? Laat het ons weten in de poll. Laat het ons weten in de poll. Doe mee en kies jouw favoriet. De kerstmarkt met de meeste stemmen van het publiek wint de Kerstmarkt Award 2017.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.