Kadootjes, borrelen en muziek op de wintereditie van Borrelpop

Zondag 3 december organiseert Camping de Lakens de wintereditie van Borrelpop. Dit houdt in: lekkere hapjes, Glühwein, kampvuur, live muziek en een relaxte sfeer. Rondom Restaurant Gestrand is er een kadootjesmarkt met duurzame en handgemaakte producten. En ook Sinterklaas mag op deze dag natuurlijk niet ontbreken.

Kadootjesmarkt

Rondom restaurant Gestrand is er van 11.00 tot 17.00 uur een kadootjesmarkt. Zowel binnen als buiten kan je terecht voor sfeervolle lifestyle en kleine en grote presentjes voor de feestdagen, zoals handgemaakte kinderkleding en verkleedkleding, biologische olijfolie, schapenvachten en vintage meubeltjes.

 

 

Natuurlijk wil Sinterklaas dit gezellige feestje niet missen. Van 15.00 tot 16.00 uur komt Sinterklaas langs op Camping de Lakens. Verder is er voor kinderen deze dag nog veel meer te doen. Zo kunnen zij zich laten schminken of zelf broodjes bakken bij het kampvuur. En de speeltuin bij Restaurant Gestrand zorgt voor uren lang speelplezier.

Wat is borrelpop zonder muziek? Het theater/muziek duo Speelman en Speelman zorgt vanaf 13.00 uur voor live muziek. Borrelen en muziek, de beste combinatie voor een gezellige middag!

 

 

En kunt u geen genoeg krijgen van al het lekkers? Schuif dan vanaf 17.00 uur aan in Restaurant Gestrand voor een heerlijk diner. Restaurant Gestrand in Overveen serveert verrassende gerechten met streekproducten uit de duinen.

Wat is de beste kerstmarkt van 2017?

Wat is de beste kerstmarkt van 2017? Waar drink je de lekkerste glühwein? Waar vind je de mooiste kerststal en verkochten ze de beste cadeaus voor onder de kerstboom? Laat het ons weten in de poll. Laat het ons weten in de poll. Doe mee en kies jouw favoriet. De kerstmarkt met de meeste stemmen van het publiek wint de Kerstmarkt Award 2017.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.