Zuid-Limburg zet in opdracht Kerststad Valkenburg ‘hospitality guides’ in

VVV Zuid-Limburg zet in opdracht van Kerststad Valkenburg ‘hospitality guides’ in tijdens de drukke dagen van Kerststad Valkenburg. De gidsen zijn geworven en opgeleid door VVV Zuid-Limburg en zijn op de woensdagen, zaterdagen en zondagen op vaste plaatsen te vinden in herkenbare kleding.

Stichting Kerststad Valkenburg beoogt hiermee gasten zich nog meer welkom te laten voelen in Valkenburg en ze een optimale gastvrijheidsbeleving aan te bieden.

Rol van de gidsen

De gidsen zijn geworven door VVV Zuid-Limburg die op zoek is gegaan naar studenten die tijdens de kerstperiode in Valkenburg enthousiast gasten wegwijs kunnen maken in de stad. Hun opdracht is, bezoekers informatie te geven over de verschillende activiteiten in de stad en vragen te beantwoorden. Hiervoor hebben ze de beschikking over gratis plattegronden om aan gasten mee te geven. De gidsen hebben een hospitality training gehad met de focus op communicatietechnieken en optimale gastvrijheid.

 

 

Waar en wanneer de gidsen staan

De gidsen zijn te vinden op 3 strategische plaatsen te weten in de Dr. Erenstraat, op het Grendelplein en bij het Station op:

 • Woensdag 22 & 29 november en 6, 13, 20 & 27 december van 17.00 – 21.00 uur.
 • Zaterdag 18 & 25 november en 2,9,16, 23 & 30 december van 10.00 – 21.00 uur.
 • Zondag 19 & 26 november en 3,10 & 17 december van 10.00 – 21.00 uur.
 •  

  Lees elke dag het laatste nieuws

  Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

  "*" geeft vereiste velden aan

  Hoe spreken wij jou aan?*
  Naam
  Hidden
  Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Comments are closed.