Bezoek de Sinterklaasintocht in Plaswijckpark met Sint en de pieten

Kom op 26 november naar Plaswijckpark voor heel veel pietenpret en een Meet & Greet met Sinterklaas! Vanaf 13.00 uur zullen de pieten zich met de kinderen gaan voorbereiden om de Goedheiligman met een groots welkom te ontvangen.

intochtactiviteiten

En hoe ziet dat grootse welkom er dan uit? Zoals een echte intocht betaamt hebben we vanaf 11.00 uur al leuke intochtactiviteiten waar iedereen aan mee kan doen. Zo kun je strooigoed gaan maken voor de dieren, een levensgrote koe beschilderen en meedoen aan een welkomstlied op de djembé (een Afrikaanse trommel)!

 

 

Sinterklaasliedjes zingen

Uiteraard worden er ook Sinterklaasliedjes gezongen en krijg je de mogelijkheid om met Sinterklaas op de foto te gaan. Ben je het hele jaar zoet geweest?

 

 

Dan krijg je misschien ook nog wat lekkers van Piet. Rond 15.30 uur nemen de Sint en zijn pieten weer afscheid van alle kinderen, om zich voor te bereiden op weer een avondje over de daken lopen.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.