Bekijk de Olight M2R Warrior met 2 interfaces voor snelle bediening

De nieuwe Olight M2R Warrior oplaadbare zaklamp met 7 verschillende lichtstanden is speciaal ontwikkeld voor tactische doeleinden. Het is de eerste zaklamp ter wereld met een ingebouwde functie voor draadloos laden. Hiervoor klik je de bijgeleverde magnetische laadpoort achterop de zaklamp. De M2R heeft een maximale output van 1500 lumen met een bereik van 208 meter.

Verschillende interfaces

Het meest bijzondere van de M2R is dat de gebruiker kan kiezen uit 2 verschillende interfaces: standaard en tactisch. Wisselen tussen de 2 interfaces kan door de achter- en zijschakelaar tegelijk in te drukken. Daarmee bepaal je of de achterschakelaar direct de Turbo of de Strobe mode activeert. Zo zijn de belangrijkste functies voor zowel de tactische gebruiker als voor de avonturier snel en intuïtief bereikbaar via de geruisloze schakelaar aan de achterkant. Deze is ook extra groot zodat je hem prima met handschoenen kunt bedienen.

 

 

Brandtijd 25 dagen

In de meest energiezuinige stand heeft de lamp een brandtijd van maar liefst 25 dagen. Hierdoor ben je ook tijdens trektochten dagenlang voorzien van voldoende licht. De zaklamp is waterdicht zodat je hem zonder probleem buiten gebruikt.

 

 

De Olight M2R Warrior is verkrijgbaar in outdoorwinkels en webshops en via de vakhandel voor professionele accessoires. Consumentenadviesprijs € 119,95. 5 jaar garantie. Batterij: gemodificeerde 18650 accu 3500 mAh ORB-186S35 Rechargeable.

Brandtijden Olight M2R

 • Max 1500-700 Lumen, 3-120 min
 • 700 Lumen, 120 min
 • 250 lumen, 6 uur en 15 min
 • 15 lumen, 70 uur
 • Moonlight 1 Lumen, 25 dagen
 • Over Olight

  Olight is opgericht in 2006 en wereldwijd bekend om haar technisch hoogwaardige en vooral krachtige LED zaklampen voor hulp-, politie- en defensie-eenheden. Ook professionals of enthousiastelingen in de sportwereld en buitenleven die robuuste zaklampen gebruiken werken met Olight. Door continu te blijven innoveren geven ze een nieuwe dimensie aan de LED zaklamp met veel waardering uit de markt. Olight staat 5 jaar garant voor productiefouten en defecten in materialen. De producten van Olight worden vervaardigd met behulp van geavanceerde technologieën en hoogwaardige materialen, herkenbaar aan de robuuste behuizing van hard geanodiseerd aluminium. Ze voeren een compleet en uitgebreid programma aan LED zaklampen, hoofdlampen en schijnwerpers. De lampen van Olight hebben een zeer hoge lichtopbrengst tot wel 12.000 lumen. Olight streeft er naar een zo compact mogelijk product te ontwikkelen met de hoogste lichtopbrengst, ergonomie, duurzaamheid en kwaliteit.

   

  Lees elke dag het laatste nieuws

  Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

  "*" geeft vereiste velden aan

  Hoe spreken wij jou aan?*
  Naam
  Hidden
  Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Comments are closed.