Eten uit de duinen met een culinair Duindiner van Restaurant Gestrand

Zaterdag 25 november serveert Restaurant Gestrand een culinair Duindiner met eten uit de duinen. Chef kok Raf heeft een heerlijk 4-gangen diner samen gesteld waarin ingrediënten verwerkt zijn, die terug te vinden zijn in de Kennemerduinen.

Bessen, rozenbottels en verschillende kruiden worden gecombineerd met wild. De gerechten worden geserveerd onder muzikale begeleiding van het cabaret duo Speelman en Speelman.

Lekkers uit de natuur

Afgelopen periode zijn chef kok Raf en Thomas, onze technische dienst medewerker, samen het duin ingetrokken op zoek naar eetbare producten uit de omliggende duinen. En wat bleek? Het Nationaal park de Kennemerduinen leent zich hier uitstekend voor. Vol inspiratie kwamen zij terug in de keuken en stelde daar een heerlijk menu samen. Een 4-gangen diner met een amuse vooraf en koffie toe. Vegetarisch? Geen probleem, ook hier wordt rekening mee gehouden.

 

 

Live muziek

Speelman en Speelman is een geweldig cabaret duo, gevormd door de broers Joost en Daan Speelman. Ze speelden onder andere op het Oeral Festival. Deze avond vertellen zij op humoristische wijze een verhaal bij ieder gerecht. Zij nemen u mee in de belevenissen van de duinen en zo laten ieder gerecht tot leve komen. Laat u deze avond meenemen op avontuur!

 

 

Bent u benieuwd naar al het lekkers uit de duinen? Reserveer dan nu uw tafel via gestrand@campingdelakens.nl. Prijs € 57,50 p.p. inclusief amuse, 4-gangendiner en koffie toe.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.