Rijders bekend voor ploegachtervolging bij World Cups

Bondscoach Geert Kuiper heeft vandaag de rijders bekendgemaakt voor de ploegenachtervolging, mass start en teamsprint bij de eerste ISU World Cups in Heerenveen en Stavanger. Op die lijst staan de volgende namen.

knsb-cup-voor-jorien-ter-mors

Ploegenachtervolging

Mannen: Jorrit Bergsma, Jan Blokhuijsen, Sven Kramer en Koen Verweij. Vrouwen: Antoinette de Jong, Marrit Leenstra, Jorien ter Mors en Ireen Wüst.

 

 

Mass start

Mannen: Koen Verweij en Jorrit Bergsma. Reserve: Arjan Stroetinga. Vrouwen: Irene Schouten en Janneke Ensing. Reserve: Carien Kleibeuker.

Teamsprint

Mannen: Ronald Mulder, Dai Dai Ntab, Kjeld Nuis en Kai Verbij. Vrouwen: Floor van den Brandt, Letitia de Jong, Sanneke de Neeling en Janine Smit.

Programma

De ploegenachtervolging wordt alleen verreden in Heerenveen. Op 10 november komen zowel de mannen als vrouwen aan de start. Ook de mass start staat alleen in Heerenveen op het programma. Mannen en vrouwen rijden hun wedstrijd op 11 november.

 

 

De teamsprint wordt bij beide World Cups verreden: op 12 november in Heerenveen (mannen en vrouwen) en op 19 november in Stavanger (mannen en vrouwen).

World Cup 3 en 4

Voor de World Cups in Calgary (1-3 december) en Salt Lake City (8-10 december) maakt de bondscoach 3 dagen voor de betreffende wedstrijden zijn selecties bekend.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.