Buddy Vedder presenteert Kids Vakantiegids Awards

Welke reisorganisaties hebben het beste vakantieaanbod voor gezinnen met kids en welke vakantiemascotte is de allerleukste? Vandaag start de strijd tussen tientallen Nederlandse touroperators om de felbegeerde Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards 2018.

Kids Vakantiegids Awards 2017

Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards

Voor het 11e jaar op rij organiseren Kids Vakantiegids en de Vakantiebeurs de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards. De competitie, waarin de meest kindvriendelijke reisorganisaties van Nederland worden onderscheiden, is onderverdeeld in 15 categorieën: Actieve vakanties, Allround, Baby vakanties, Eenouder vakanties, Familiehotels, Glamping, Glamping XL, Groene vakanties, Kamperen, Kamperen XL, Kidsclub vakanties, Pretpark vakanties, Vakantieparken, Vakantieparken XL en Verre vakanties.

 

 

Kids VakantieMascotte van het Jaar verkiezing

Bij veel reisorganisaties spelen vakantiemascottes een belangrijke rol in het animatieprogramma en de algehele vakantiepret.

 

 

Met de Kids VakantieMascotte van het Jaar Verkiezing worden deze mascottes in de schijnwerpers gezet. De beste vakantiemascotte ontvangt de felbegeerde Kids VakantieMascotte van het Jaar Award 2018.

Vakjury

De vakjury van de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards 2018 bestaat uit experts op het gebied van travel en kindermarketing: Frank Oostdam, directeur en voorzitter van de ANVR, Maartje van Osch, oprichter van KidsWise en Family Factor, en Marlotte Lubbers, uitgever van Kids Vakantiegids.

Buddy Vedder

De Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards 2018 worden op 14 januari uitgereikt tijdens een feestelijk event op de Vakantiebeurs, door niemand minder dan kinderidool Buddy Vedder. De populaire presentator, acteur, zanger en danser is onder meer bekend van Dance Dance Dance en It Takes Two en natuurlijk de Zapp Kids Top 20, waarin hij bekende artiesten ontvangt in een tot disco omgebouwde basisschool. Na de uitreiking van de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards gaat het dak eraf, tijdens de spectaculaire muziekshow Buddy On Tour.

Kids Vakantiegids

Kids Vakantiegids is het grootste familievakantieplatform van Nederland en speelt in op de groeiende behoefte van kids en hun ouders/verzorgers om een uitstapje of vakantie te zoeken die past bij de wensen van de hele familie. Het Kids Vakantiegids magazine brengt de nieuwste en leukste vakanties voor gezinnen met kinderen tot 16 jaar onder de aandacht. Op de website kidsvakantiegids.nl vinden jaarlijks 3 miljoen bezoekers uitgebreide bestemmingsinformatie, inspirerende vakantietips en een met zorg geselecteerd aanbod van tientallen kindvriendelijke reisorganisaties.

Vakantiebeurs 2018

Van 10 tot en met 14 januari 2018 wordt de Jaarbeurs in Utrecht weer omgetoverd tot het grootste vakantiewalhalla van Nederland. Deze editie staat volledig in het teken van #vakantievoorpret. Alle zintuigen worden geprikkeld met vertrouwde en nieuwe activiteiten. Laat je (grensverleggend) inspireren en informeren over alle bestemmingen. Volg workshops, dans mee en proef hapjes over de hele wereld. Op de Vakantiebeurs vind je het breedste aanbod van alle vakantiespecialismen en -typen. En dat onder 1 kleurrijke parasol.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.