Eerste fietsenwinkel met een Bianchi shop in shop

Guus Evers heeft in 2011 de fietsenwinkel in Huissen (Profile Ouwerling) overgenomen. Nadat de winkel bouwtechnisch is verbouwd, werd de winkel in 2015 uit zijn slaap gehaald door verbouwing van het interieur.

Voor het interieur heeft Guus Evers ervoor gekozen om met iemand samen te werken die hij al kende en waar hij het werk al van kende. Kees Jansma van Presto Company had al meerdere fietsenwinkels ontworpen en kwam al bij Guus in de winkel voor het verzorgen van de styling. Kees zou voor Guus ook het hele interieurbouwtraject gaan begeleiden. Na een sluiting van 4 weken was ook de binnenkant van de winkel helemaal af. Juist tijdens de crisis heeft de keuze, van ondernemer Guus Evers om te gaan verbouwen, er voor gezorgd dat zijn omzet steeg.

Bianchi webshop

Guus Evers vond het erg belangrijk dat er een shop in shop van het merk Bianchi zou komen in zijn winkel. Hij verkocht dit merk al via een webshop. Guus Evers is zelf naar Italië afgereisd om inspiratie m.b.t. dit merk op te doen. Profile Ouwerling is de enige winkel in Nederland met een shop in shop van Bianchi, waar de consument ook helemaal opgemeten wordt. Dit trekt natuurlijk consumenten uit heel Nederland.

 

LEES OOK DIT: TEXT

 

Behalve de dat de nu fietsen beter gepresenteerd kunnen worden is deze winkel ook voor het personeel een grote stap vooruit. Door het vernieuwde interieur is de sfeer in de winkel compleet anders en tevens hoeft personeel niet meer in de kou te werken door komst van
vloerverwaring.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.