Maak een romantische wijnwandeling door de stad Praag

De Tsjechen staan bekend als echte bierdrinkers, maar genieten zelf steeds meer van hun eigen wijnen. En terecht, want de wijnen van Tsjechië zijn bezig aan een flinke opmars. Met de Wijnproeverij Tour door Praag krijg je de kans om verschillende van deze mooie wijnen te proeven.

Tančící Dům in Praag

Je wandelt met een gids langs diverse schitterende plekjes in de oude binnenstad en bezoekt daarbij typische Tsjechische wijnlokalen oftewel Vinoteka. Natuurlijk worden er tijdens de wijnproeverij lekkere hapjes geserveerd.

Praag

Praag is na de val van het communisme een van de populairste en drukst bezochte steden van Europa. Het is een waar openluchtmuseum dat geheel onder bescherming staat van Unesco. Liefhebbers van kunst en architectuur kunnen hier hun hart ophalen: de stad kent een overweldigende hoeveelheid historische gebouwen en musea. De stad is het laatste decennium grotendeels gerenoveerd en is prachtig gelegen aan de rivier de Moldau, halverwege Berlijn en Wenen. Het is een onvergetelijke ervaring om over de Karelsbrug te lopen en vanaf daar de stad te aanschouwen.

 

 

Petrin Park in Praag

Driedaagse vliegreis naar Praag

Zin om de mooiste stad van Europa te bezoeken? Boek nu eenvoudig een driedaagse vliegreis vanaf € 168 per persoon. Dit is inclusief retourvlucht AmsterdamPraag, drie overnachtingen in het sfeervolle Hotel Páv (hartje centrum) en ontbijt.

 

 

Je boekt eenvoudig de wandeltour Wijnproeven in hartje Praag erbij. Duur van deze tour is 2,5 uur, aanvang 16:00 uur, inclusief wijn & hapjes, € 29 p.p.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.