Bezoek YouTube-event Toverland met Haegens, Smoare en Glowmovies

Attractiepark Toverland organiseert aanstaande vrijdag 27 oktober een YouTube-event. Niemand minder dan Team Dylan Haegens, Smoare en Glowmovies zullen hun opwachting maken. In een Q&A mogen fans de YouTubers het hemd van het lijf vragen. Ook vindt er een exclusieve meet & greet plaats met een aantal prijswinnaars. Vanwege Halloween is Toverland die dag geopend tot 23.00 uur, de Q&A start om 19.30 uur.

YouTube-event in Toverland met Dylan Haegens, Smoare en Glowmovies

Attractiepark Toverland organiseert aanstaande vrijdag 27 oktober een YouTube-event. Niemand minder dan Team Dylan Haegens, Smoare en Glowmovies zullen hun opwachting maken. In een Q&A mogen fans de YouTubers het hemd van het lijf vragen. Ook vindt er een exclusieve meet & greet plaats met een aantal prijswinnaars. Vanwege Halloween is Toverland die dag geopend tot 23.00 uur, de Q&A start om 19.30 uur.

 

 

Idolen

Tijdens het YouTube-event in Attractiepark Toverland kunnen fans van Team Dylan Haegens, Smoare en Glowmovies allerlei prangende vragen aan hun idolen stellen. Op vrijdag 27 oktober zullen de YouTubers vanaf 19.30 uur drie kwartier lang aanwezig zijn voor een zogeheten Q&A (questions and answers).

 

 

Bovendien maken fans via de social media kanalen van Toverland en de YouTubers kans op een exclusieve meet & greet. Na afloop kunnen de aanwezigen nog tot 23.00 uur genieten van de attracties en de diverse Halloweenactiviteiten, zoals scare zones en spookhuizen. Het YouTube-event is toegankelijk voor alle bezoekers van Halloween Toverland.

attractiepark-toverland-overzichtsfoto

YouTubers

Dylan Haegens en zijn team, bestaande uit Teun Peters, Rick Vermeulen en Marit Brugman, staan bekend om hun comedy video’s op YouTube. In 2015 maakte Haegens in Toverland zijn opwachting als scare actor voor een top 10 video over Halloween.

“Sindsdien krijgen we tijdens Halloween elke dag de vraag of Dylan Haegens er is. We vinden het dan ook erg leuk dat we de fans vrijdag weer blij kunnen maken”

Aldus Tessa Maessen, communicatiemanager. Smoare is het YouTube-kanaal van de drie vrienden Rob Hoekx, Yvo Bekx en Niels Jansbeeke. Zij hebben als missie om zoveel mogelijk lol te beleven en hun avonturen vast te leggen op video. Rik Kleeven en Jesper Weijs van Glowmovies staan bekend om hun vele trampoline- en shufflevideo’s. Gezamenlijk zijn de YouTubers goed voor ruim 1,8 miljoen YouTube-abonnees en bijna 1 miljoen Instagram-volgers.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.