Dit is de laars voor outdooravonturen met quick-lock

Het Finse merk Nokian Footwear introduceert de Kevo Outlast, een echte outdoorlaars waarmee je alle weersomstandigheden trotseert. De laars is gemaakt van stevig natuurrubber en geschikt voor koude en warme temperaturen. Je wandelt er prettig mee door de sneeuw, door waterplassen en over rotsachtig terrein. Aan de bovenkant bevindt zich een quick-lock waarmee je de laars naar eigen kuitmaat kunt verstellen.

Waterproof

De Nokian Kevo is geheel waterproof en het rubber blijft flexibel tot een temperatuur van min veertig graden Celsius. De laarzen lopen erg comfortabel dankzij de fijne hielstructuur en de schokdempende zool. Ze hebben een zeer goede grip op nagenoeg elke ondergrond.

 

 

De handgemaakte wandellaarzen zijn ideaal voor actieve buitenmensen, paardenliefhebbers en wandelaars. Dankzij de stalen neus en de extra verstevigde zool zijn ze ook erg goed te gebruiken als werklaarzen.

 

 

Informatie

Nokian Footwear Kevo regenlaarzen zijn verkrijgbaar in het zwart bij de gespecialiseerde outdoorwinkel en via webshops. Ze zijn 100% waterproof en gemaakt van natuurrubber dat sterk, duurzaam en milieuvriendelijk is. Winkeladviesprijs € 159. Ook verkrijgbaar in een hoge versie, Kevo Outlast High, voor € 185. Ga voor meer informatie naar de site.

 

 

Ontvang dagelijks het laatste nieuws

Ontdek elke dag gratis een samenvatting met het laatste nieuws en actuele events van wereldwijde bestemmingen. (en we sturen geen spam)

Comments are closed.