Vier de herfstvakantie in Paleis het Loo

Paleis Het Loo organiseert in de herfstvakantie van 14 tot en met 29 oktober de Paleisreis ‘Aan de slag!’. In het Kinder-atelier kunnen kinderen (in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar) meehelpen met het klaarmaken van de koninklijke auto, het aanspannen van een koninklijk rijtuig en het ontwerpen van een eigen moestuin en paleis.

Tuin als Lab

Ook is dit jaar ‘de Tuin als Lab’ opgezet, een landelijke activiteit in alle botanische tuinen. Kinderen doen proefjes om te onderzoeken hoe ‘slim’ planten zijn, door bijvoorbeeld te kijken hoe een aardappel groeit of hoe een tulpenbol er uit ziet onder een microscoop. Deelname aan de Paleisreis is gratis op vertoon van een geldig entreebewijs. Aanmelden is niet nodig.

 

 

Onder begeleiding is het in deze periode ook mogelijk via de zoldertrappen het paleisdak te bezoeken voor een spectaculair uitzicht; elke woensdag, zaterdag en zondag, van 11.00 tot 16.00 uur elk half uur. De kosten zijn € 1,00 p.p. in combinatie met een geldig entreeticket. Kaartverkoop bij de audiobalie in het paleis, reserveren is niet mogelijk. Tijdens de herfstvakantie is Paleis Het Loo op maandag 16 en 23 oktober extra geopend!

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.