Ultimate Marco Polo: Gazelles nieuwste vakantiefiets

Gazelle lanceert voor avontuurlijke toerfietsers de Ultimate Marco Polo. Deze fiets is afgewerkt met hoogwaardige onderdelen en biedt veel comfort en gemak tijdens fietsvakanties.

Stevige voor- en achterdrager

De Ultimate Marco Polo heeft een stevige voor- en achterdrager van Tubus die berekend zijn op 55 kg aan totale bagage. Zowel voor als achter zit een standaard voor extra stabiliteit bij zware bepakking. Bij stilstand blijft de bepakte fiets overeind. De toerfiets heeft dertig versnellingen (Shimano XT). De ergonomische handvatten (Ergon GP3) bieden comfort en hebben bar-ends, zodat fietsers tijdens de tocht van houding kunnen wisselen.

 

 

De Ultimate Marco Polo is uitgerust met hydraulische velgremmen (Magura HS22). Die zorgen ervoor dat mensen met hun bepakte toerfiets krachtig en gedoseerd kunnen remmen. De verlichting brandt op een duurzame en licht lopende naafdynamo (Shimano LX). Met de koplamp (50 lux) kunnen fietsers zelfs op de meest donkere wegen zien en gezien worden. De Ultimate Marco Polo heeft banden van Schwalbe (Marathon Mondial). Deze zijn slijtvast en bieden veel grip, wat prettig is voor langere fietsreizen en als er gravel- en bospaden opdoemen.

 

 

Wereldkaart op spatbord

Gazelle biedt de Ultimate Marco Polo in een heren- en damesmodel met één styling: desert titanium grey. Op de spatborden is een wereldkaart afgebeeld, waarmee Gazelle benadrukt voor welke doelgroep en doeleinden deze vakantiefiets in het bijzonder is bedoeld: veeleisende fietsers die op zoek zijn naar avontuur. De verkoopadviesprijs van de Ultimate Marco Polo bedraagt 2.199 euro.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.