Bewoners op ontdekkingstocht tijdens 24H Noord

Zaterdag 28 oktober staat Amsterdam Noord in het middelpunt van de belangstelling tijdens 24H Noord. Bewoners en bezoekers van Amsterdam kunnen zich 24 uur lang laten inspireren in Amsterdam-Noord, het stadsdeel van contrasten. ‘24H – Ontdek je stad’ is een initiatief van Amsterdam Marketing en georganiseerd voor bewoners om te laten zien wat de verschillende buurten te bieden hebben.

Activiteiten

24H Noord biedt een verscheidenheid aan activiteiten. Voor sportievelingen is er onder andere een yogasessie op het dak van de A’DAM Toren, wordt levend stratego gespeeld met volwassenen en is er de mogelijkheid om de muren van een klimhal zonder zekeringen te beklimmen. Voor wie Noord echt wil ontdekken is er een oerknalwandeling over het ontstaan van Amsterdam en zijn er verschillende wandelingen om het stadsdeel en haar geschiedenis beter te leren kennen. Om de dag knallend af te sluiten, kan tot diep in de nacht worden gefeest op een magische pont. Met bijna 50 verschillende activiteiten is voor iedereen wel iets te beleven. Bekijk het volledige programma op de site.

 

 

24H is een initiatief van Amsterdam Marketing en werd voor het eerst georganiseerd in 2013. 24H biedt een platform voor ondernemers, bewoners en culturele instellingen om de trots van hun buurt met elkaar en het publiek te delen. Het evenement trekt per keer circa 10.000 bezoekers. Houd iamsterdam.nl/24h in de gaten voor de 24H-edities in 2018.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.