Emirates en flydubai partnership kondigt eerste codeshare routes aan

Vandaag kondigen Emirates en flydubai aan dat het netwerk van Emirates wordt uitgebreid met 29 flydubai bestemmingen, verspreid over 3 continenten.
emirates

Dit nieuwe partnernetwerk biedt door middel van codeshare een grotere frequentie en makkelijkere bereikbaarheid en het voordeel om bagage door te labelen naar de eindbestemming. Passagiers kunnen boeken vanaf 3 oktober op Emirates.nl, via de Emirates Contact Centres of de reisagent voor vluchten met vertrek vanaf 29 oktober.

 

 

HH Sheikh Ahmed bin Saeed Al Maktoum, voorzitter en CEO van Emirates Group en voorzitter van flydubai: “Het is een spannende eerste stap in het openstellen van de voordelen van deze partnership. Passagiers kunnen profiteren van de unieke voordelen die beide airlines aanbieden. Het netwerk wordt op deze manier vergroot met meer flexibiliteit om te vliegen via de hub Dubai. Dit is slechts een begin, naarmate we het partnership de komende maanden uitbreiden zullen wij nog meer mogelijkheden bieden voor onze passagiers om de wereld te ontdekken.”

 

 

Als onderdeel van de codeshare krijgen passagiers van Emirates aan boord van vluchten die worden uitgevoerd door flydubai gratis maaltijden. Passagiers kunnen tevens de door Emirates toegestane hoeveelheid bagage meenemen aan boord van een flydubai vlucht, in zowel Business als Economy Class. Vluchten via Dubai bieden een naadloze overstapervaring en passagiers hebben een minder lange overstaptijd van maximaal 2 uur tussen Terminal 3 van Emirates en Terminal 2 van flydubai.

Meer voordelen voor frequent flyers

In de eerste fase van het partnership kunnen Emirates Skywards leden ook op codeshare vluchten Skywards miles en Skywards Tier miles verdienen volgens het bestaande Skywards programma van Emirates. Naast de gratis toegestane check-in bagage, kunnen Skywards Premium leden ook bij codeshare vluchten uitgevoerd door flydubai genieten van hun extra bagage van 20 kilo (Platinum leden), 16 kilo (Gold leden) en 12 kilo (Silver leden). Skywards Silver, Gold en Platinum leden kunnen bij codeshare vluchten gebruikmaken van flydubai’s Business Check-in balies en priority labels voor hun bagage. Verdere voordelen voor leden van de loyaliteitsprogramma’s van beide vliegtuigmaatschappijen zullen in de toekomst worden aangekondigd.

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.