Emirates wint APEX Passenger Choice award voor Beste Entertainment

Emirates heeft de award voor Beste Entertainment in ontvangst genomen tijdens de APEX Passenger Choice Awards die deze week werden gehouden in Long Beach, Californië. Tim Clark, CEO van Emirates, werd daarnaast vereerd met de CEO Lifetime Achievement Award.

emirates

Welcome to ice

De maatschappij won met haar ‘Welcome to ice’ productvideo ook de award voor Beste Originele Video en ontving een Global Airline Official Airline Rating van vijf sterren, de hoogst haalbare waardering in het eerste beoordelingsprogramma dat uitsluitend gebaseerd wordt op geverifieerde en gecertificeerde passagiersfeedback. Emirates is een voorloper op het gebied van innovatie met haar in-flight entertainment systeem ice. Het was de eerste luchtvaartmaatschappij die, alweer 25 jaar geleden, persoonlijke in-seat schermen plaatste in elke reisklasse en blijft haar product continu verbeteren om passagiers een superieure in-flight ervaring te bieden.

 

 

Entertainment

Vandaag beschikt ice over meer dan 2.500 kanalen aan entertainment, waaronder de nieuwste films wereldwijd in meer dan 30 talen, tal van bekroonde TV-box sets, een enorme muziekcollectie en meer dan 100 verschillende spellen. In het afgelopen jaar is er meer dan 10% aan entertainment toegevoegd, waaronder gevarieerdere inhoud waardoor klanten meer keuze hebben dan ooit.

 

 

Emirates heeft flink geïnvesteerd in connectiviteit en Live TV aan boord – vandaag de dag beschikken 138 vliegtuigen van Emirates over Live TV, waaronder 18 A380’s. Wi-Fi verbinding is beschikbaar op 90% van de vloot en iedere maand worden hier meer vliegtuigen aan toegevoegd. Emirates biedt passagiers aan boord van alle klassen 20MB gratis Wi-Fi data en maandelijks maken zo’n 800.000 passagiers hier gebruik van.

Speciale voordelen

Als onderdeel van de recente uitbreiding van het Wi-Fi aanbod, kunnen Emirates’ Skywards leden gebruik maken van speciale voordelen, afhankelijk van lidmaatschapsklasse en reisklasse. SITAONAIR, de leverancier van de gepersonaliseerde in-flight connectiviteit aan boord bij Emirates, ontving tijdens de APEX awards de ‘Best Personalization Innovation’ award.

Sir Tim Clark mocht de felbegeerde ‘CEO Lifetime Achievement Award’ in ontvangst nemen, die zijn 45 jaar van toegewijde dienst aan de luchtvaartindustrie markeert. Sir Tim Clark voegde zich in 1985 bij de oprichters van Emirates als hoofd airline planning en heeft Emirates sindsdien naar de top geleid waar het nu de grootste internationale luchtvaartmaatschappij ter wereld is met een ongeëvenaarde klantervaring, zowel in de lucht als op de grond. De award is bestemd voor leiders uit de industrie die hun levens hebben gewijd aan de verbetering van de passagierservaring door middel van langdurige inspanningen, toewijding en constante betrokkenheid.

Passenger Choice Awards

De Passenger Choice Awards, opgericht door de Airline Passenger Experience Association (APEX), nodigt luchtreizigers van over de hele wereld uit om hun recente vliegervaringen te beoordelen. Voor de uitreikingen van dit jaar zijn meer dan 500.000 vluchten tussen oktober 2016 en juli 2017 door passagiers beoordeeld.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.