Rashonden bekijken in Maastricht

De Internationale Rashondententoonstelling in het MECC te Maastricht vindt dit jaar plaats op 30 september en 1 oktober 2017 met maarliefst twee Internationale Rashondenshows in één weekend.

Beide dagen

Alle rassen zijn op beide dagen te bewonderen. De rashonden worden gekeurd op schoonheid, lopen en rasstandaard door keurmeesters uit de hele wereld. Uiteindelijk krijgt de beste rashond de titel ‘Best in Show’. Door de combinatie van de 1500 aanwezige Rashonden en standhouders met aanbiedingen voor iedere beurs, krijgen bezoekers een compleet aanbod te zien van Stichting Hondententoonstelling Maastricht en voedingsspecialist Eukanuba.

 

 

Dus, wilt u informatie over een rashond, denkt u erover om een rashond aan te kopen, wilt u voor uw favoriet huisdier een cadeautje kopen voor Wereld Dierendag dan is het weekend van 30 september en 1 oktober de gelegenheid.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.