Terug naar school: Thalys zet de nieuwe aanbiedingen en tarieven in de kijker

Het nieuwe tariefaanbod van Thalys geldt voor treinen die vanaf 10 december rijden. Thalys verscherpt het aanbod om zo goed mogelijk in te spelen op de behoeften van de reizigers. 30% lagere prijzen, ruimere keuze en meer diensten. Vroegboekers kunnen genieten van de Thalys-prijzen.

De Thalys

De reclameprijzen van Thalys blijven laag. Zo kunnen passagiers vanaf €29,- naar België en vanaf €35,- naar Frankrijk. Wifi is bij de prijs inbegrepen, zodat iedereen kan genieten van de voordelen van reizen met de Thalys.

30% voordeel op diverse reizen

Jongeren krijgen een voorkeursbehandeling. Om in te spelen op hun reisbehoeften kunnen zij profiteren van de reclameprijzen tot twee dagen voor de vertrekdatum. Kinderen jonger dan 12 jaar reizen dankzij het KID-tarief ongeacht de bestemming voor €15,-. De minigroup-tarieven dalen zodra het aantal reizigers toeneemt. De tarieven zijn beschikbaar tot de dag van vertrek. Voor senioren wordt een tarief van 30% voordeel aangeboden. In totaal biedt Thalys reizen van 30% voordeel.

 

 

Nieuwe categorie ‘Comfort’

Thalys introduceert een nieuwe categorie ‘Comfort’, voor reizigers die willen genieten van eerste klas reizen zonder bijkomende diensten (vanaf €45,- tussen Amsterdam en Brussel). Daarnaast kunnen reizigers genieten van een ‘Premium’-reis: Comfort 1 en met de volledige bijbehorende extra services zoals een maaltijd geserveerd aan de zitplaats, internationale dagbladen, reservering van een taxi, verbeterde wifi en een flexibel ticket. De Premium-tarieven worden voor vroege beslissers verlaagd (bv. Amsterdam-Parijs vanaf €135,-, tegenover €204,- voorheen).

 

 

“Met dit nieuwe aanbod herbevestigt Thalys de wens om zo veel mogelijk mensen te laten genieten van het comfort en de snelheid van de rode treinen. Wij hebben een duidelijke doelstelling: volle treinen en 100% tevreden klanten, dankzij eerlijke tarieven en een optimaal gebruik van onze rijtuigen”, vertelt Agnès Ogier, CEO van Thalys.

Boek online op Thalys.com of NsHispeed.nl.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.