Poging wereldrecord vouwwagen klappen en win gratis kaarten voor de Kampeer & Caravan Jaarbeurs

Kampeer & Caravan Jaarbeurs heeft zoveel enthousiaste exposanten. Zij zijn het, die zorgen voor die ongedwongen sfeer. Natuurlijk door zoveel mogelijk primeurs en innovaties mee te brengen. Maar ook bedenken zij de leukste beursacties. Ze spekken de prijzenpot voor het Hal(f)12 Prijzenfestival. En ze nodigen het Guiness Book of Records uit voor een recordpoging vouwwagen vouwen.

De plek voor oriëntatie

Kampeer & Caravan Jaarbeurs is de plek om je te oriënteren. Hier loop je rond en ontdek je waarmee jij op kampeervakantie gaat en hoe. Want hier staat iedere leverancier klaar met tips en advies. Maar ook als je altijd en overal al kampeert. Er is zoveel te ontdekken. Alleen al de hal vol kampeergadgets en accessoires is een feest om te doorkruisen.

 

 

Maak een proefrit

Wil je zelf een camper testen? Of een keer rijden met een caravan? Dan is dit je kans. Want op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs kun je zelf een proefrit maken. Natuurlijk onder deskundige begeleiding. Er zijn verschillende campers en trekauto’s met caravan. Het enige dat je even moet doen is je van tevoren aanmelden.

 

 

Hal 12 kent een primeur. Hier staat de Lexus RX450h in combinatie met één van de nieuwste modellen van Tabbert. Ook op pad met een hybride? Dit is de kans om je te laten informeren. Van 11 tot en met 15 oktober is de Kampeer & Caravan Jaarbeurs (KCJ) in de Jaarbeurs in Utrecht. Wil je kaarten winnen? Laat dan je email achter en wie weet win jij volgende week een 2 gratis tickets!


 

Comments are closed.