Ja, ik wil! Met Secret Escapes

Je hebt je grote liefde gevonden. Je kunt een leven zonder deze droomman of prachtvrouw niet meer voorstellen dus je wil je liefde erkennen door te trouwen. Maar first things first: je moet hem of haar nog wel even vragen. Om dat moment absoluut onvergetelijk te maken, selecteerde Secret Escapes de ultieme plekjes voor een aanzoek.

Zo gaat de avontuurlijke romanticus op één knie tijdens een cruise naar Alaska, kiest de sprookjesprins voor een kasteeltje in Slovenië en pakt de stadse lover de skyline van New York als achtergrond. Echte robinsons reizen af naar de Malediven voor een ultraluxe onbewoond-eiland-gevoel. Voor elke romanticus is er wat wils om een ‘ja, ik wil’ te garanderen.

Ijzige liefde

Helemaal King of the World is een aanzoek op de Holland America-cruise naar Alaska. Van eindeloze zonsondergangen op zee tot indrukwekkende natuur met misschien zelfs een springende walvis op de achtergrond, dit aanzoek kan niet misgaan. Ook perfect voor een impulsaanzoek trouwens, want de juwelier aan boord verkoopt prachtige ringen…

 

LEES OOK DIT: TEXT

 

De echte robinsons reizen af naar de Malediven. Op deze idyllische eilanden lijkt het alsof er niemand op de wereld is behalve jij en je lief. In het Sun Island Resort & Spa slaap je in een bungalow op het strand, zwem je met dolfijnen en ga je in je zwembroek op je knieën. Kun je daarna meteen boeken voor de huwelijksreis.

 

 

Romantiek vind je natuurlijk niet alleen ver van de bewoonde wereld, juist ook midden in de stad vliegen de vonken ervan af. The New Yorker A Wyndham Hotel is een geweldig Art Deco hotel in het hart van New York. Met uitzicht op de skyline doe je hier een aanzoek om nooit te vergeten.

Liefde als in de sprookjes

Ga je toch liever voor een echt sprookjeskasteel? Neem dan je prins of prinses mee naar Slovenië en stel de grote vraag in een magisch landschap waar Sneeuwwitje, Doornroosje en Assepoester zich perfect thuis zouden voelen. Hotel Triglav ligt aan het smaragdgroene meer van Bled, met in het midden een eilandje compleet met kasteel en rondzwemmende zwanen. Helemaal ‘ja, ik wil’ dus, of ‘da hočem’ zoals ze in het Sloveens zeggen.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.