De ACSI FreeLife TestTour 2017 van start

Campingspecialist ACSI stuurt dit najaar acht kampeerders op vakantie om vier nieuwe auto-caravancombinaties te testen. Op 3 september gaat deze TestTour van start en reizen de teams af naar de Italiaanse Piëmont, via een route en met een combinatie die past bij hun interesses. De uitgekozen deelnemers zijn natuurliefhebbers, actievelingen, levensgenieters of gezinskampeerders.

Op de voet te volgen

Een cameraploeg en een redactieteam volgen de teams op de voet en leggen de TestTour vast. Onderweg testen de kampeerders het gebruikgemak van hun auto-caravancombinatie. Ook thuisblijvers kunnen de testteams op de voet volgen, want op de website van ACSI FreeLife wordt dagelijks verslag gedaan over de TestTour door middel van video’s, foto’s en sfeerverslagen.

 

 

Routes en activiteiten

Niet alleen de auto-caravancombinatie is gekozen op basis van de interesses van het testteam. Ook de routes en activiteiten tijdens de TestTour sluiten erop aan.

 

 

De levensgenieters gaan bijvoorbeeld wijnproeven en de actievelingen gaan raften. De gezinskampeerders brengen een bezoek aan een van de speeltuinen en de natuurliefhebbers gaan de grotten van Bossea bekijken. Onderweg overnachten de teams op campings die door ACSI geïnspecteerd zijn.

Een nieuwe auto en caravan

De deelnemers gaan op pad met een Fiat Tipo of een Jeep Renegade. Beide voertuigen hebben een trekgewicht tot 1.500 kilo. Ideaal voor het trekken van de caravan die ze achter de auto haken. Er zijn vier verschillende caravans die aan de test onderworpen worden: de Bürstner Premio 420 TS, de Dethleff C’go 495 QSK, de Eriba Touring 542 en de LMC Musica 480 E.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.