Schoenen en sporttas fris met SmellWell

SmellWell is een nieuw, effectief product dat zorgt voor een frisse, schone geur in schoenen, sporttassen, kleding en vakantiekoffers. De zakjes van SmellWell hebben allerlei hippe kleuren en belangrijker nog, ze pakken het probleem bij de bron aan en elimineren nare geurtjes volledig. Ze absorberen vocht, verspreiden een frisse geur en zijn milieuvriendelijk. SmellWell makes your stuff Smell Well. Ga voor meer informatie naar www.smellwell.se.

Onprettige geurtjes

Vocht en zweet in schoenen of sportuitrusting zijn vaak een broedplaats van bacteriën. Hierdoor ontstaan onprettige geurtjes. Deze worden het meest effectief verwijderd door het absorberen van vocht. De bacteriën worden niet gedood, maar de ideale leefomgeving wordt door de zakjes volledig weggenomen. SmellWell is gemaakt van milieuvriendelijke materialen en kan, als het na vier maanden is uitgewerkt, probleemloos worden weggegooid.

 

 

Vele toepassingen

Leg als je thuiskomt van het sporten één SmellWell zakje in elke schoen en laat ze een nacht inwerken. De volgende dag zijn je schoenen droog en fris, en verspreiden ze een aangename geur. Voordat je je schoenen aantrekt, leg je de Smellwell zakjes gewoon in een ander paar schoenen.

 

 

Op die manier werken ze in twee paar schoenen tegelijk.

De zakjes zijn niet alleen handig voor sporters, maar ook effectief voor het verfrissen van laarzen, skischoenen, werkkleding en handschoenen. Ze werken ook in je auto of in de hal van je woning. SmellWell kan meerdere malen gebruikt worden en blijft tot wel vier maanden een frisse geur afgeven.

Informatie

SmellWell is verkrijgbaar in de schoenenwinkel, sportwinkel, outdoorwinkel en via webshops. Consumentenadviesprijs € 9,95 (per paar verpakt).

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.