Uniek: masterclasses Perfect Serve in S’DAM

De perfecte Bobby’s Gin Tonic, Grandson en The Fizz leren maken. Die exclusieve kans krijgt een handjevol fijnproevers bij Bobby’s Gin Perfect Serve in De WAAG in Schiedam op zaterdag 16 september. Te gast bij één van Nederlands beste bartenders van Bobby’s Dry Gin zelf, ervaar je de perfecte smaakbeleving.

The perfect serve

Tijdens deze eerste S’DAM Masterclass leren gin-liefhebbers in een gezelschap van maximaal 25 mensen de perfecte B&T, Bobby’s Gin Tonic, maken. Wat veel mensen niet weten is dat het eigenlijk al begint met de juiste manier van het koelen van het glas. Vervolgens zijn verschillende combinaties te maken. Welke gin in combinatie met welke tonic is het lekkerst? De finishing touch zijn de kruiden en garnering. Wat maakt en wat breekt de smaak van de ultieme B&T? Dit en nog veel meer ins en outs laat de bartender in anderhalf uur zien.

 

 

Beste huwelijk

Naast de B&T krijgen deelnemers aan de masterclass ook een inkijkje in het maken van de Grandson. Misschien wel het beste huwelijk tussen twee dranken: gin en vermouth. En welke techniek komt er kijken bij The Fizz? Een combinatie van Bobby’s Schiedam Dry Gin, lemon juice en eiwit.

 

 

De bartender laat zien hoe je door de juiste manier van schenken een sterke, lekkere schuimlaag in het glas krijgt.

Gin

Tussen de perfect serves wordt het bijzondere verhaal van Distillers District Schiedam en van Bobby’s Schiedam Dry Gin verteld, waarin het oosten en het westen samenkomen. Deelnemers maken kennis met de kruiden en bereidingswijze die de gin zo speciaal maken. De verschillende drankjes worden op professionele wijze geproefd. Tijdens en na afloop kun je de bartender het hemd van het lijf vragen om thuis ook de perfect serve te maken.

Tickets

Tickets voor deze exclusieve S’DAM Masterclass op zaterdag 16 september zijn te koop via www.sdam.nl/masterclass. Kosten: € 30,- per persoon.

Overige informatie

  • Datum: zaterdag 16 september
  • Locatie: De Waag, Kerkstraat 39 3111 NN Schiedam
  • Tickets: € 30,- per persoon
  • Reserveren: verplicht via www.sdam.nl/masterclass

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.