Jubileumeditie Uitmarkt feestelijk geopend

Op vrijdagavond keken bijna een half miljoen mensen naar de opening van de 40ste editie van de Uitmarkt. Dit jaar op een hele nieuwe locatie: op en rond het Oosterdok. Jörgen Raymann presenteerde de opening en Tania Kross, Wende Snijders en Boris stonden op het hoofdpodium. De Uitmarkt is hét startsein van het Nederlandse culturele seizoen. Een weekend lang konden Amsterdammers en bezoekers genieten van meer dan 300 gratis optredens.

Highlights Uitmarkt 2017

Op 25 podia en verschillende hotspots konden cultuurliefhebbers twee dagen genieten van een uitgebreid programma. Herman van Veen met zijn show ‘Vallen en opstaan’ op het I amsterdam hoofdpodium. In het Conservatorium speelde het Nationaal Jeugd Fanfare Orkest.

 

 

Nationale Opera & Ballet en het Scapino Ballet Rotterdam traden op in het Scheepsvaartmuseum. Men kon het Boekendorp aan Zee voor de OBA bezoeken, genieten van het schoonzwemmen in het IJ of een van de velen sneak previews van het Amsterdam Fringe Festival bekijken. En op zondag sloot men traditioneel af met de Musical Sing-a-Long.

 

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.