Icelandair voegt bestemming cleveland toe aan hun routinenetwerk

Icelandair breidt haar internationale routenetwerk uit met een nieuwe bestemming: Cleveland, Ohio. Vanaf mei 2018 vliegt de IJslandse nationale luchtvaartmaatschappij vier keer per week rechtstreeks van Keflavik naar Cleveland.

Tickets zijn in de loop van de komende weken al te boeken. De Amerikaanse stad vormt hiermee de negentiende bestemming in Noord-Amerika van Icelandair

Uitbreiding service

Cleveland is de perfecte bestemming voor een uitbreiding van ons netwerk. We zijn blij om Europa deze service te bieden als eerste luchtvaartmaatschappij in acht jaar. Deze toevoeging versterkt bovendien ons routenetwerk en slaat een brug tussen Cleveland en (connecties naar) 30 bestemmingen in Europa via IJsland,’ aldus Birkir Holm Gudnason, CEO Icelandair.

 

 

Kunst, basketbal & Rock and Roll

Gelegen aan de kust van Lake Erie staat Cleveland voornamelijk bekend om kunst, basketbal en Rock and Roll. Met een populatie van 2,2 miljoen inwoners kent de stad een rijke industriële geschiedenis en vormen zij het thuis van de Rock and Roll Hall of Fame.

 

 

Sportliefhebbers kennen wellicht Cleveland’s basketbal team, the Cavaliers, waar een van NBA’s grootste sterren LeBron James voor uitkomt.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.