D-jacht wordt geopend!

Vier weekenden. Vier verschillende locaties. Eén knop, ergens verstopt in Nederland. Dit zijn de ingrediënten voor een spannende Facebook campagne waarmee D-reizen Nederlanders in actie gaat krijgen voor de felbegeerde prijs: vier maal een reischeque ter waarde van € 1000,-! Wie houdt het hoofd koel en drukt als eerste op de oranje knop?

Live aanwijzingen

Op zaterdag 26 augustus start exact om 12.00 uur een livestream op de Facebook pagina van D-reizen: www.facebook.com/dreizenvakanties. Te zien is een grote oranje zuil met de knop, ergens op een plek in Nederland. Gedurende de livestream worden meerdere tips gegeven over de locatie van de knop. Diegene die de aanwijzingen vliegensvlug kan plaatsen en als eerste op de knop drukt, is de gelukkige winnaar van een D-reizen reischeque ter waarde van maar liefst € 1000,-.

 

 

D-jacht is vier zaterdagen achter elkaar geopend, telkens op een andere locatie in het land: 26 augustus, 2 september, 9 september en 16 september.

 

 

D-reizen Feestbook voor reizigers

Behalve voor de coole D-jacht is de Facebook pagina van D-reizen meer dan de moeite waard om te volgen. Reisliefhebbers krijgen er een voorproefje van alles wat D-reizen te bieden heeft: zonnige bestemmingen, gezellige doevakanties met het hele gezin of avontuurlijke reizen naar exotische bestemmingen. Ook de beste last minute deals en handige travel tips & tricks brengen je meteen in optimale vakantiesfeer.
D-jacht, vier zaterdagen lang, vanaf 26 augustus 12.00 uur

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.