TUI CARS nu ook in Nederland

De huurauto specialist TUI CARS forceert zijn distributie in Nederland. Vanaf nu is het mogelijk via tuicars.com in het Nederlands een huurauto te boeken.

Wereldwijd je huurauto boeken

TUI CARS maakt het mogelijk wereldwijd bij meer dan 4.000 huurlocaties een auto te huren – en dat zonder een lastig vervoer naar het huurstation, omdat de meeste stations al direct in de terminal van het vliegveld te vinden zijn. TUI CARS werkt alleen maar samen met gerenommeerde partners met de beste voertuigen en de hoogste kwaliteitsstandaards. De klanten kunnen bijv. hun reservering tot 24 uur vóór huurbegin kosteloos wijzigen of annuleren en profiteren van een uitgebreid verzekeringspakket zonder eigen risico.

 

 

Naast de activiteiten in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland is Nederland de eerste anderstalige markt waar TUI CARS van start gaat. Een perfecte communicatie wordt door een nieuwe Nederlandstalige telefoonsupport gegarandeerd.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.