Seven Seas Explorer viert eerste jubileum met virtuele tours

Het meest luxueuze schip ooit gebouwd heeft haar eerste verjaardag gevierd! Sinds haar lancering in juli 2016, heeft de Seven Seas Explorer een nieuwe standaard gezet voor luxueus cruisen. Om dit te vieren lanceert Regent Seven Seas Cruises een 360-graden virtuele tour serie op de website.
regent-seven-seas

Kom aan boord

De cruise maatschappij, bekend om haar meest complete luxe ervaring, nodigt iedereen uit om bij de Seven Seas Explorer aan boord te gaan en de suites, waaronder vooral de extravagante Regent Suite, de elegante restaurants en prachtige publieke ruimtes te ontdekken.

 

 

“Het zorgvuldige vakmanschap en kunstenaarschap achter de Seven Seas Explorer zijn onmiskenbaar,” zegt Jason Montague, president en CEO van Regent Seven Seas Cruises. “Een jaar geleden in Monte Carlo te water gelaten en met bijna 40 cruises, heeft de Seven Seas Explorer alle verwachtingen overtroffen. Dit is aan alle crewleden afzonderlijk te danken die hoogwaardige persoonlijke service hebben geboden waar Regent bekend om staat. Als je nog niet de kans gehad hebt een cruise met de Explorer mee te maken, is dit een mooie mogelijkheid om te zien wat je precies hebt gemist.

De meest luxueuze ruimtes op zee

Gasten worden verwelkomd in het hart van het schip waar direct de rijke luxe aan boord te zien is. Men kan online het flagship restaurant Compass Rose bezoeken, een virtueel drankje nuttigen in het Café of de rust ervaren van de Canyon Ranch SpaClub.

Om aan boord te gaan bij de virtuele tour op dek 4 & 5 van de Seven Seas Explorer klik op onderstaande afbeelding:

De meest bijzondere suites op zee

Alle 375 suites, waaronder de 28m2 grote Deluxe Veranda Suite tot de fraaie Regent Suite van 412m2, bieden een luxueuze sfeer en inrichting. Regent Suite gasten kunnen genieten van het beste van het beste, waaronder een behandeling in eigen spa aangeboden door de Canyon Ranch SpaClub. De suite wordt gesierd door een Steinway Maroque piano speciaal gemaakt voor Regent Seven Seas door Dakota Jackson en een 270-graden uitzicht waar de kaptein bijna jaloers op kan zijn.

 

 

Seven Seas Explorer’s lancering was ook het debuut van de twee nieuwe restaurants; het Franse fine dining Chartreuse en de Aziatische Pacific Rim. Chartreuse biedt een chique ervaring langs de Seine in Parijs en Pacific Rim belichaamt een Pan-Aziatische stijl, met elementen uit verschillende Aziatische streken, zoals een origineel Tibetaans gebedswiel. Kunstliefhebbers kunnen in steakhouse Prime 7 onder andere genieten van een goed stuk vlees nadat zij de originele Picasso’s aan de muur bewonderd hebben.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.