CultureRoad breidt reisaanbod na Afghanistan uit met Pakistan

CultureRoad heeft Pakistan toegevoegd aan haar lijst met bestemmingen. Het Utrechtse reisbureau is hiermee een van de weinige reisaanbieders in Nederland die actief groepsreizen aanbiedt naar het Aziatische land.

Foto: Cultureroad

Foto: Cultureroad

Logische stap

Afgelopen jaar introduceerde CultureRoad als eerste Nederlandse reisorganisatie reizen aan naar Afghanistan. Inmiddels zijn er verschillende succesvolle groepsreizen geweest naar het Centraal-Aziatische land. Het werd dus tijd voor verdere verkenning in de regio. “Pakistan was voor ons eigenlijk gewoon een meer dan logische stap. Het land is een stuk stabieler dan Afghanistan, maar nog steeds erg onontdekt door toeristen”, aldus mede-eigenaar Rik Brinks.

 

LEES OOK DIT: Pakistan toerisme

 

CultureRoad biedt op dit moment groepsreizen én individuele rondreizen aan naar Pakistan. Hierbij worden er verschillende regio’s van het land bezocht. “We bezoeken wel alleen de gebieden waarvan we zeker weten dat ze veilig zijn. Net als met onze andere bestemmingen staat de veiligheid altijd voorop”, zegt Brinks.

 

 

Reisbureau CultureRoad is opgericht in 2015. Het reisbureau biedt hierbij reizen aan naar bijzondere bestemmingen. Het aanbod bestaat momenteel uit: Noord-Korea, Afghanistan, Haïti, Turkmenistan, Venezuela, Pakistan, Tsjernobyl & Transnistrië en Kaliningrad.

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.