Park Hilaria 2017 trekt meer bezoekers dan vorig jaar

De zestiende editie van Park Hilaria heeft maar liefst 500.000 bezoekers getrokken. Dat betekent dat – ondanks twee regendagen – 30.000 mensen meer dan vorig jaar het tijdelijke pretpark op de Kennedylaan hebben bezocht.

Kermisattracties

De afgelopen 10 dagen werd er in Eindhoven weer volop genoten van de vele kermisattracties voor jong en oud, de live optredens van diverse artiesten en de vele gezellige eet- en drinkgelegenheden. Ook dit jaar heerste er weer een gezellige sfeer op het terrein en hebben er zich geen incidenten voorgedaan.

 

 

De meest populaire attracties van dit jaar waren de Air en The Haunted Mansion. Beide spectaculaire attracties werden zeer druk bezocht en door de bezoekers hoog gewaardeerd. Ook het muziekplein Hollario mocht zich dit jaar weer verheugen in een stijgende populariteit. Tijdens de optredens van de bekende en minder bekende artiesten stond het plein vol met meezingende en dansende mensen die zich opperbest vermaakten. De optredens van Tino Martin en Roy Donders tijdens het Zondagmiddag Spektakel op respectievelijk 6 en 13 augustus trokken duizenden muziekliefhebbers en vormden daarmee het absolute hoogtepunt van Hollario.

 

 

Ook Park Hilaria’s knuffelmascotte Larie de Kanarie blijft onverminderd populair bij de allerkleinsten. Elke middag was het een drukte van belang op het Larienest en vermaakten de kinderen zich er uitstekend. ’s Avonds maakte Larie plaats voor de Blauwe Vinken en maakten velen dankbaar gebruik van de mogelijkheid om met deze bijzondere vogels op de foto te gaan.

De organisatie van Park Hilaria staat jaarlijks voor de uitdaging om een boeiend aanbod aan attracties, muziek en straattheater bijeen te brengen dat een breed publiek aanspreekt. Daarin is zij ook dit jaar weer naar tevredenheid geslaagd. Park Hilaria staat volgend jaar gepland van 3 t/m 12 augustus 2018.

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.