Hoe bespaar je op de huur van een vakantievilla?

In deze drukke zomer is het lastig zoeken naar last-minute aanbiedingen voor vakantie villa’s. In het grote aanbod van actie websites, kortingscodes en grote aanbieders is het moeilijk kiezen. Wij helpen je graag met wat tips.

Kies voor een naam die je kent

Mond-tot-mond reclame is al net zo oud als dat de mens handel met elkaar doet. Waarom zou je hier dan niet op vertrouwen? Ga af op de grotere namen van villa verhuurders, zoals Belvilla of EuroRelais. Dan kun je bijna niet verkeerd kiezen.

 

 

Ook handig: de grote aanbieders zijn vaak aangesloten bij een garantiefonds waardoor je geen risico loopt dat je vakantie niet doorgaat als er financiële problemen zijn.

Zoek naar de beste deals

Door goed te speuren op internet zijn er een heleboel last minute aanbiedingen te vinden, vrijwel elke aanbieder heeft een pagina met daarop de beste last minute deals. Echter vind je hier meestal niet meer de meest interessante aanbiedingen, omdat die al weg zijn. Een handige manier om last minutes op tijd te spotten is door je te abonneren op de nieuwsbrieven van aanbieders. Ook kun je op Marktplaats kijken, daar proberen veel mensen hun zomerhuisjes in Europa op het laatste moment nog te verhuren, waardoor goede prijzen te bedingen zijn.

Gebruik een actiecode website

Meestal loont het om actiecode websites af te struinen voordat je überhaupt op zoek gaat naar je vakantievilla. Bekende namen zoals Acties.nl weten vaak als eerste dat er kortingen zijn en plaatsen deze in een handig overzicht op hun website. Zo vonden wij hier de acties voor Belvilla. Kortingen die uiteenlopen van 5% tot wel €200.

 

 

Vaak werkt een actiecode site perfect ook perfect op je mobiel. Zo kun je in de pauze, tijdens het wachten op de trein of in de auto (niet achter het stuur!) kijken of er een mooie aanbieding voor jou is. Bijna alle grote aanbieders hebben hun websites ook geschikt gemaakt voor mobiel boeken. Als je een last-minute of aanbieding hebt gevonden kun je die direct boeken of een optie nemen van 24 uur en de boeking thuis afmaken op je desktop computer.

Vergelijk de prijzen

Soms worden vakantievilla’s via meerdere websites aangeboden voor verschillende prijzen. Zoek dan ook altijd nog even het internet af op het moment dat je een huisje naar wens hebt gevonden om er zeker van te zijn dat je de beste prijs betaalt.

Meer tips voor jouw vakantiebestemmingen

Wil je meer tips ontvangen om eerst je bestemming te kiezen? Met de gratis nieuwsbrief van Verkeersbureaus.info ontvang je elke maand een inspirerend nieuwsbrief, gebaseerd op een thema. Daarmee kies je jouw volgende vakantiebestemming. De nieuwsbrieven zijn thematisch ingericht. Zo geven we tips over reizen met kinderen, leuke hotspots waar je heerlijk kunt eten en is er elke maand een fietsrondje van de maand.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.