Ryanair vervoert 1 miljard klanten

Ryanair heeft vandaag verkeersstatistieken vrijgegeven over hun aantallen passagiers. Daaruit blijkt dat de prijsvechters maatschappij maar liefst 1 miljard klanten heeft vervoerd.

12 Miljoen klanten

“Juli was een recordmaand voor Ryanair, omdat we de eerste Europese luchtvaartmaatschappij werden om in een maand meer dan 12 miljoen klanten te vervoeren. Het verkeer van juli groeide met 11% tot 12,6 miljoen klanten. Onze laadfactor groeide met 1% naar 97%, mede door onze lagere prijzen en het voortdurende succes van ons ‘Always getting better’-klantenervaringsprogramma. Aldus Kenny Jacobs van Ryanair.

 

 

In juli vierden we onze 1 miljardste klant sinds onze eerste vlucht in 1985 en werd de eerste EU-luchtvaartmaatschappij om meer dan 1 miljard passagiers te vervoeren. Om de gelegenheid te markeren starten we een ‘Thanks a Billion’ stoelverkoop, met kortingen op meer dan 1 miljoen zitplaatsen over ons Europees netwerk om in november en december te reizen. Klanten die gebruik willen maken van deze speciale tarieven dienen zich aan te melden bij de Ryanair.com website of mobiele app indien ze vandaag een koopje willen doen. ”

 

 

Ontvang dagelijks het laatste nieuws

Ontdek elke dag gratis een samenvatting met het laatste nieuws en actuele events van wereldwijde bestemmingen. (en we sturen geen spam)

Comments are closed.