Qatar Airways viert winnen Skytrax-award voor ‘s werelds beste luchtvaartmaatschappij met speciale ticketprijzen voor veel bestemmingen

Qatar Airways viert het winnen van de Skytrax-award voor ‘World’s Best Airline’ met voordelige ticketprijzen voor populaire vakantiebestemmingen binnen haar alsmaar groeiende netwerk, zoals Jakarta, Bangkok, Denpasar, Colombo en Johannesburg. De actie is onderdeel van de wereldwijde campagne ‘Fly with the World’s Best Airline’ die deze week van start is gegaan en geldt voor vluchten tot 10 december 2017. Deze speciale tickets kunnen tot 19 juli 2017 geboekt worden.

Belangrijke Award

De campagne volgt op het winnen van een reeks belangrijke Skytrax World Airline Awards die vorige maand tijdens de Paris Air Show werden uitgereikt. Qatar Airways sleepte de awards ‘World’s Best Airline’, ‘World’s Best Business Class’, ‘Best Airline in the Middle East’ en ‘World’s Best First Class Airline Lounge’ in de wacht.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.