Vaar naar 30 landen in 131 nachten met Navigate the World 2020

Wereldreizigers die van luxe houden opgelet: Regent Seven Seas Cruises onthult de nieuwe 2020 wereldcruise! Tijdens deze cruise worden 33.870 zeemijlen overbrugd, 11 verschillende zeeën en in totaal drie oceanen over gevaren. Reizigers die van luxe houden en nieuwsgierig naar de wereld zijn kunnen zich opmaken voor een gevoelsmatig oneindige maar vooral onvergetelijke cruise ervaring.

Vertrek: San Francisco

De Seven Seas Mariner zal als thuisbasis dienen tijdens Regent’s nieuwe 2020 Navigate the World Cruise. Het luxueuze cruiseschip maakt een 131-daagse reis met vertrekdatum 24 januari 2020 vanuit San Francisco. Met dit schip vaart de reiziger langs 30 landen, 6 continenten, 66 havens en 36 UNESCO Wereld Erfgoedplaatsen met bestemmingen waaronder de idyllische eilanden van de Zuidelijke Stille Oceaan, de oude culturen van subcontinentaal India en het Arabische schiereiland. Vervolgens gaat de cruise vroeg in het zomerseizoen langs Caribische en Midden-Amerikaanse bestemmingen. Deze bijzondere wereldcruise is vandaag open gegaan voor boekingen. Bekijk onderstaande video om alvast in de stemming te komen van wat de gasten allemaal te wachten staat tijdens de 2020 Navigate the World Cruise.

“Regent Seven Seas Cruises staat bekend om deze wereldcruises. Varen aan boord van Seven Seas Mariner in 2020 zal een spectaculaire ervaring zijn,” aldus Jason Montague, president en CEO van Regent Seven Seas Cruises.

“De prachtige Seven Seas Navigator, ons meest intieme schip, zal de wereldcruises van Regent uitvoeren in 2018 en 2019. In 2020 neemt de Seven Seas Mariner het stokje over.”

Alle suites van de Seven Seas Mariner beschikken over een balkon en aan boord genieten gasten van alle luxe en inclusiviteiten waar Regent Seven Seas bekend om staat. Van gratis WiFi, onbeperkte keuze uit dranken, inclusief mooie wijnen en premium dranken tot een keuze uit 330 gratis excursies aan land, dit is de meest exclusieve wereldcruise ervaring ooit.”

 

 

De wereld aan je voeten

Tijdens de 2020 World Cruise hebben de gasten de keuze uit verschillende land programma’s. Gasten verlaten het schip dan voor maximaal drie nachten in kleine privégroepen met deskundige gidsen. Zo is er de mogelijkheid om de cultuur, het kleurrijke landschap en prachtige bezienswaardigheden van iedere bestemming zelf te ontdekken. Van overnachtingen in een luxe hotel nabij de tempel van Angkor Wat tot de Egyptische piramides bezoeken, tijdens de wereldcruise kan elke gast fascinerende ervaringen opdoen. Deze landprogramma’s zijn optioneel en worden aangeboden met een toeslag.

 

 

Na een uitgebreide upgrade in april 2018 vaart de Seven Seas Mariner als nieuw weer uit en Regent Seven Seas Cruises sluit hiermee het huidige 125 miljoen dollar upgrade programma van de gehele vloot af. Het schip met een capaciteit van 700 gasten straalt pure elegantie uit. Dit weerspiegelt de nieuwe standaard van luxe van de Seven Seas Explorer, erkend als het meest luxueuze schip ooit gebouwd sinds 13 juli 2016.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.