Emirates brengt Cambodja en Vietnam dichterbij

Emirates heeft haar aanwezigheid in Zuidoost Azië uitgebreid met de lancering van twee nieuwe dagelijkse routes. Sinds 1 juli gaat er vanuit Dubai dagelijks een vlucht via Yangon, Myanmar naar Phnom Penh, Cambodja en een directe vlucht naar Hanoi, Vietnam. Beide routes worden gevlogen met een Boeing 777 en bieden meer mogelijkheden voor passagiers om tussen Dubai, Phnom Penh, Hanoi en daarbuiten te reizen.

VIP Departure

VIP Departure

Emirates is s Werelds Beste Luchtvaartmaatschappij van 2017

Als ’s Werelds Beste Luchtvaartmaatschappij 2017, zoals uitgeroepen door TripAdvisor, biedt Emirates haar klanten een groot aanbod aan keuzes binnen haar wereldwijde netwerk van meer dan 150 bestemmingen in 83 landen en gebieden, samen met uitzonderlijke on-board services. Passagiers die met Emirates’ Boeing 777 reizen kunnen genieten van het bekroonde ice entertainmentsysteem met meer dan 2.500 kanalen en van speciaal samengestelde gastronomische gerechten. Passagiers richting Phnom Penh en Hanoi kunnen daarnaast, zoals op alle Emirates vluchten, gebruik maken van de royale bagagetoelating van 35kg in Economy en 40kg in Business Class.

 

 

De dagelijkse vlucht naar Phnom Penh met vluchtnummer EK388, vertrekt vanaf Dubai International Airport (DXB) om 09:15u lokale tijd en komt om 17:25u aan in Yangon. Vervolgens vertrekt de vlucht om 18:55u vanuit Yangon, waarna hij om 21:25u aankomt op Phnom Penh International Airport (PNH). De retourvlucht EK389 vertrekt vanaf Phnom Penh om 23:10u en komt in Yangon aan om 00:40u, om vervolgens om 02:10u te vertrekken richting Dubai en daar om 05:40u lokale tijd weer aan te komen.

 

 

Vlucht EK394 richting Vietnam vertrekt om 03:30u vanuit Dubai en komt om 13:05u lokale tijd aan op Noi Bai International Airport. De retourvlucht, EK395, vertrekt van Hanoi’s Noi Bai International Airport om 01:30u en arriveert op Dubai International Airport om 05:05u. Beide routes sluiten uitstekend aan op vluchten van en naar verschillende Europese bestemmingen, via een handige tussenstop in Dubai.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.