Publiekswinnaars Kids ZwemparadijsTip! 2017 keurmerk bekend

Ruim 3000 gezinnen hebben bepaald bij welk vakantieadresje je de allerbeste zwemparadijs vakantie viert. Zij stemden in juni op hun favoriet in de Kids ZwemparadijsTip! Keurmerk competitie: een initiatief van Kids Vakantiegids, waarbij de beste accommodaties in Nederland, België en Duitsland worden onderscheiden in 5 categorieën.

Vorig jaar kwam daar de categorie Vakantie met aquapark Europa bij en dit jaar werd voor het eerst ook het Kids ZwemparadijsTip! Keurmerk toegekend aan het beste vakantieadres met aquapark wereldwijd. Per categorie is nu door het grote publiek een ultieme winnaar gekozen.

Winnaars Nederland, Duitsland & België

Winnaar Vakantie met aquapark: Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Winnaar Vakantie met subtropisch zwemparadijs: Center Parcs Erperheide
Winnaar Vakantie met overdekt zwembad: Hof van Saksen
Winnaar Vakantie met waterspeeltuin: Marveld Recreatie
Winnaar Vakantie met zwemvijver: Vakantiepark Het Stoetenslag

Winnaars Europa en wereldwijd

Winnaar Vakantie met aquapark Europa: Aqua Fantasy Aquapark Hotel & Spa
Winnaar Vakantie met aquapark wereldwijd: Jungle Aqua Park

 

 

Kids ZwemparadijsTip! Keurmerk 2017

Waterpret op het vakantieadres is erg populair bij de vakantiekeuze voor gezinnen. Om hotels, campings en vakantieparken die waterpret hoog in het vaandel hebben staan te belonen, reikt Kids Vakantiegids jaarlijks het Kids ZwemparadijsTip! Keurmerk uit. Uit het aanbod van reizen op Kidsvakantiegids.nl in Nederland, Duitsland en België is per categorie een top vijf geselecteerd op basis van waterpretfaciliteiten zoals de aanwezigheid van waterglijbanen, waterspeeltoestellen en watersporten.

 

 

Voor de categorie ‘Vakantie met aquapark Europa’ zijn alle kindvriendelijke accommodaties in Europa met een eigen aquapark of in de buurt van een aquapark beoordeeld. Voor de nieuwste categorie Vakantie met aquapark Wereldwijd zijn alle kindvriendelijke vakantieadresjes wereldwijd met een eigen aquapark of in de buurt van een aquapark beoordeeld. Voor beide categorieën zijn er vijf adresjes onderscheiden met het Kids ZwemparadijsTip! Keurmerk. Per categorie is er vervolgens door het publiek een ultieme winnaar gekozen door te stemmen op de Kids ZwemparadijsTip! website.

Kids Vakantiegids

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.