Nieuwe fietskaart regio Arnhem Nijmegen

Het Regionaal Bureau voor Toerisme Arnhem Nijmegen RBT KAN heeft deze week een nieuwe, volledige herziene, versie van de geliefde fietskaart uitgebracht. De kaart bevat alle fietsknooppunten van de regio Arnhem Nijmegen en toont alle toeristische bezienswaardigheden.

De kaart heeft een schaal van 1:60.000. Hij wordt verkocht voor € 5,95 bij VVV, boekhandel en toeristisch bedrijfsleven in de regio. De kaart is al jaren een geliefd product bij de vele fietsers in de regio.

Zeer gedetailleerd

De nieuwe fietskaart is zeer gedetailleerd, bevat alle (snel)fietspaden en uiteraard ook alle fietsknooppunten. De laatste grote wijzigingen in het routenetwerk op de Veluwe uit het voorjaar van 2017 zijn vanzelfsprekend in het kaartbeeld verwerkt. Bovendien vindt de gebruiker alle mogelijke toeristische informatie op de kaart. Van kastelen tot musea, van horeca in het buitengebied tot speeltuinen en van tuinen tot wijngaarden. Het kaartbeeld loopt van Barneveld tot Zutphen aan de noordzijde en van Kleve (D) tot Oss aan de zuidzijde. De twee steden Arnhem en Nijmegen liggen midden op de kaart.

 

 

Iedere gebruiker kan met de kaart zelf zijn route door de regio uitstippelen. Maar RBT KAN biedt met de kaart bovendien 7 uitgestippelde routes. Die staan aan de achterzijde van de kaart. Die routes maken uiteraard gebruik van fietsknooppunten. Drie ervan hebben als thema’s wijnen, rondje pontje en Liberation Route. De vier andere voeren door de Liemers, over de Posbank, door de Betuwe en het Land van Maas en Waal. Meer routes zijn te vinden op op de website.

 

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.