De gezichten van Groot Gelders Avontuur zijn bijna bekend

De Gelderse streken zijn op zoek naar twee jonge avonturiers. Na de video-oproep van Jochem van Gelder twee weken geleden hebben zich zo’n 150 kinderen uit heel Nederland aangemeld via grootgeldersavontuur. Met een korte motivatie en een leuk filmpje van zichzelf presenteerden zij zich als dé ‘grote kleine avonturier’ die komende zomer de Gelderse streken moet gaan ontdekken.

De 16 meest aansprekende kandidaten zijn uitgenodigd voor de castingdag met Jochem van Gelder aanstaande zaterdag bij Burgers’ Zoo. Een professionele jury kiest die dag de twee kinderen die deze zomer het gezicht van het Groot Gelders Avontuur zullen worden.

 

 

De castingdag

Alle kandidaten gaan gewapend met een GoPro op stap door de Bush, de Ocean en de Desert om zo de kijker mee te nemen op hun ontdekkingstocht door het park. Tevens zullen zij 2-aan-2 in gesprek gaan met Jochem van Gelder over allerlei leuke avontuurlijke onderwerpen. Uit degenen die het meest nieuwsgierig blijken en zich het best weten te presenteren voor de camera worden na afloop de twee uiteindelijke avonturiers gekozen. Zij mogen in de maand juli de Gelderse streken (Veluwe, Regio Arnhem, Rijk van Nijmegen, Rivierenland en Achterhoek) ontdekken. In vier weekenden bezoeken ze de meest coole attracties, spannende kastelen en uitdagende klimbossen. Zij krijgen een kijkje achter de schermen in de dierentuin, mogen op safari met de boswachter en ontdekken hoe ridders hun forten en kastelen bewaakten. En natuurlijk krijgen zij antwoord op al hun vragen! De twee avonturiers worden ook dan weer op de voet gevolgd door de camera, zodat heel Nederland online van hun avonturen in de Gelderse streken kan meegenieten.

 

 

De campagne

De multimediale campagne Groot Gelders Avontuur wordt deze zomer ondersteund door een radiocampagne op 3 landelijke en 12 regionale zenders en maakt onderdeel uit van het programma Gelderse streken. Gelderse streken is een gezamenlijk initiatief van de vier Gelderse Bureaus voor Toerisme: VisitVeluwe, Regionaal Bureau voor Toerisme Arnhem Nijmegen, Stichting Achterhoek Toerisme en Regionaal Bureau voor Toerisme Rivierenland.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.