Secret Escapes: de uitvinding voor Nederlandse reislustigen

Secret Escapes, members-only aanbieder van luxereizen, breidde twee jaar geleden uit naar de Nederlandse markt en dat blijkt een goede stap. Het online platform telt in ons land inmiddels ruim twee miljoen leden, zij sliepen samen meer dan 1,6 miljoen uur in luxueuze hotels.

Het online reisplatform Secret Escapes

Het online reisplatform Secret Escapes

In deze tijd konden zij ook 23880 keer de wereld rondvliegen. Toch kozen de leden voor een overnachting bij Secret Escapes. Als succesfactor wijst Secret Escapes naar de Hollandse reislust en onze neus voor een goede deal. Een jaar geleden opende het bedrijf een kantoor in het centrum van Amsterdam om de activiteiten op deze groeimarkt verder te vergroten. Naast de saleshub in onze hoofdstad, werken er ook een groot aantal medewerkers vanuit hoofdkantoren in Berlijn en Londen aan de Benelux markt. In totaal werken er wereldwijd meer dan 500 medewerkers voor Secret Escapes.

 

 

Boekingstoename van 400%

Secret Escapes biedt haar leden luxueuze reisaanbiedingen tegen exclusieve prijzen – de kortingen kunnen oplopen tot wel 70%. Lid worden is gratis en laagdrempelig op basis van uitsluitend een emailadres en geeft toegang tot wekelijks de scherpste online hotel- en vakantiedeals. Prijsbewust Nederland blijkt een zeer geïnteresseerde doelgroep, met dit jaar een boekingstoename van wel 400%. Nederlanders boeken vooral korte trips van een nacht of twee, maar ook langere reizen naar verre bestemmingen winnen aan populariteit. Ons land bevindt zich in het voorkeurssegment van Secret Escapes: we hebben voldoende tijd en voldoende geld om meer dan drie keer per jaar op vakantie te gaan.

 

 

Betaalbare luxe voor de Nederlandse wanderlust

Managing Director Ognjen Zeric signaleerde een match tussen Secret Escapes en Nederland: “Op de Nederlandse markt was duidelijk ruimte voor een reisorganisatie die mensen inspireerde. Nederlanders laten zich graag verrassen en dat is precies wat wij met Secret Escapes doen. Wie bij ons boekt kan overnachten in de mooiste hotels ter wereld, afreizen naar de meest exclusieve en afgelegen bestemmingen en toch prijsbewust bezig zijn. Of het nu gaat om een citytrip of een weekendje in de natuur, een uitgebreide zomervakantie of een onvergetelijke huwelijksreis – we komen de Nederlandse wanderlust tegemoet met betaalbare luxe.”

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.