Emirates zet A380 in op alle vluchten naar Melbourne en Spanje

Emirates kondigt aan al haar vluchten naar Melbourne en Spanje met de iconische A380 uit te gaan voeren. Vanaf 25 maart 2018 zal de A380 op de derde dagelijkse vlucht naar Melbourne de Boeing 777-300ER vervangen. Daarnaast voegt Emirates vanaf 1 september 2017 een tweede dagelijkse A380-vlucht naar Madrid toe, wat het aantal A380-vluchten tussen Dubai en Spanje verhoogt naar vier per dag.

emirates

De A380-uitbreidingen vergroten de capaciteit op beide routes flink. Naar Melbourne zullen er 945 extra stoelen per week bijkomen, wat een capaciteitsverhoging van 10% betekent. Zo kunnen klanten van Emirates profiteren van nog betere “A380 tot A380” verbindingen via de hub Dubai naar 18 bestemmingen in Europa en het Verenigd Koninkrijk.

 

 

Ook de tweede dagelijkse A380-vlucht naar Madrid geeft een boost aan de capaciteit van Dubai naar Spanje, die momenteel bestaat uit twee dagelijkse vluchten naar Barcelona en één naar Madrid. Vanaf 1 September 2017 vertrekt de A380 van Emirates met vluchtnummer EK143 dagelijks vanaf Dubai International Airport om 14:30u en komt om 20:20u in Madrid aan. De terugvlucht EK144 vertrekt vanaf Madrid om 22:05u en komt de volgende dag om 07:15u in Dubai aan.

 

 

De populaire A380 van Emirates biedt plaats aan 489 passagiers. Het toestel is opgedeeld in drie klassen met 14 privé suites in First Class, 76 flat-bed stoelen in Business Class en 399 ruime zitplaatsen in Economy. In alle klassen kunnen passagiers genieten van meer dan 2.500 kanalen met de nieuwste films, TV series, muziek en games op Emirates’ award-winning in-flight entertainmentsysteem ice.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.