Novotel geopend in Londense wolkenkrabber

Onlangs is één van de hoogste hotels van het Verenigd Koninkrijk geopend voor gasten. Novotel London Canary Wharf brengt de geschiedenis van het iconische havengebied Dockland tot leven. Het hotel, gelegen aan de Theems, heeft 39 verdiepingen en biedt een 360-graden uitzicht over Londen.

double bedroom

Double bedroom

Wolkenkrabber

De spectaculaire wolkenkrabber heeft 313 kamers, 26 individueel ontworpen suites, een gym en (binnenkort) een zwembad. Novotel London Canary Wharf heeft negen vergaderzalen. Bij het ontwerp is rekening gehouden met het industriële karakter van dit bijzondere havengebied. Het hotel mikt op zowel de zakelijke reiziger als de vakantieganger. Tevens dient het hotel in Londen als ontmoetingsplaats, met een koffiebar (Canary Coffee) op de begane grond en een modern restaurant (BŌKAN) op de 38ste verdieping. Het dakterras biedt een spectaculair 360-graden uitzicht over Londen.

Het uitzicht van Novotel London

Het uitzicht

 

 

Gasten kunnen in- en uitchecken via tablets, zonder de hulp van een receptie. Daarna worden zij welkom geheten door zogenoemde Welcomers, krijgen gasten hun sleutel en kunnen zij direct naar de kamer. Volgens Thomas Dubaere, Managing Director van AccorHotels Verenigd Koninkrijk en Ierland is Novotel Canary Wharf een hotel waar men zich onmiddellijk welkom voelt.

 

 

“Het hotel biedt op elke verdieping een totaal andere ervaring. Dit hotel biedt niet alleen het beste op het gebied van comfort en stijl voor degene die bij ons overnachten, maar huisvest ook één van de beste bars en restaurants van Londen. Of je een overnachtende gast bent, of een klant die langs komt voor een kopje koffie en een lunch, Novotel Londen Canary Wharf biedt je een onvergetelijke ervaring.”

Feiten over Novotel London Canary Wharf

  • Aantal kamers: 313
  • Aantal suites: 26
  • Aantal verdiepingen: 39
  • Architecten: LRW en KONCEPT
  • Aantal banen gecreëerd: 150+
  • Kamerprijzen: vanaf £125 per nacht (vrijdag tot zondag); vanaf £235 per nacht (maandag tot donderdag)
  • Suiteprijzen: vanaf £250 per nacht (vrijdag tot zondag); vanaf £340 per nacht (maandag tot donderdag)
  • Hoogte: 127m boven straatniveau
Zwembad

Zwembad

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.